Orvis Helios 905-4

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pazi Sale cak I da izadjem jednom godisnje da pecam zelim da imam najbolji pribor :) To je moj trip. Kao kad bih rekao znam I ja da vi prcate jednom godisnje, koji ce vam klinac kara :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Maricu.... Zeza te sto nije najbolji sigurno :)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sve je stvar percepcije. Uvek tezis boljem, ali iskreno ja sam nasao stapove koji mi trenutno odgovaraju. Vidis da ne odustajem od CTS vec stalno nesto prepravljam, malo mi fali da to bude to. E sad jbg sto mi zivot I obaveze ne dozvoljavaju da idem 200 godisnje na pecanje to je druga stvar.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
To ti je kao sa musicama. Sto se cimamo da musice izgledaju dobro. Sto ne stavimo samo tungsten I parce nekog pera I malo dabinga I pecamo. Uhvaticemo garant ribu. Al jbg ti tezis da sa tom musicom uhvatis 100 komada a ne 5, to te ne zadovoljava. I pravis, I trosis material I kad konacno budes zadovoljan kako si napravio tu musicu prelazis na drugi I sve od pocetka.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Koji ti Helios imas I koji cekrk koristis za njega? Pitanje za Sasast

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Mricu,nisam snob ali zaista nisam stedeo da uz skup stap sklopim  lep i skup cekrk. Nekako mi to logicno,bez obzira koliko izlazis,vrediiii

imati ''malo bogatstvo''. Pecam najvise po ciprinidnim recicama lepim,klena bez obzira na pribor . Uzivanje je bez obzira gde pecao.

Kupi  ozbiljan cekrk  :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
simpson H je napisao(la):
Mislim isto sto i o 30 drugih modela.

Simpsone ti se vodis logikom da ti je cekrk spremiste za strunu? Verujem da gledas I balans sa stapom, ne verujem da stavis cekrk od 200 gr nego stavis Ross od 120gr

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Simpsone ti se vodis logikom da ti je cekrk spremiste za strunu? Verujem da gledas I balans sa stapom, ne verujem da stavis cekrk od 200 gr nego stavis Ross od 120gr

Nikad se nisam vodio tom logikom spremista za strunu. Ali kod savremenih cekrka sve se svodi na dizajn. Ako ces posteno Heliosu ce da smeta prelagan cekrk ako mislis na balans. Sve izmedju 120 i 140g mu lezi savrseno. A danas 200g nemaju ni najgori kinezi.
Sto se Ross starog EVO tice ja nikad u zivotu necu kupiti drugi cekrk, niti me ta prica o cekrcima uopste vise zanima. Neverovatan spoj tradicionalizma, performansi i materijala. Ovi novi svi redom lice na bosansko kolo, veze to nema sa cekrcima.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Stavljaš Sage na Heliosa, to je kao kad bi upario zvezdin dres i partizanove gače. Danielsson-a bre.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Probacemo Click od jednog momka sa NBG pa cemo da vidimo :) Moj subjektivan osecaj da Danielsson ne ide ali za sada pecam sa njim.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Baki-Pa je napisao(la):
Stavljaš Sage na Heliosa, to je kao kad bi upario zvezdin dres i partizanove gače. Danielsson-a bre.

Ili da npr Delija neki obuce Partizanov dres  :hammer: :hammer: :hammer:

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
ne odgovaraj ga Baki,trebi mi njegova spulna  :D

Vrh Dno