Poštovane kologe, da se oglasimo i mi ...
Srdačan pozdrav pre svega, iz Malog Zvornika !
MSMZ ( mušičarska sekcija - Mali zvornik) osnovana je pre dve godine. Zbog finansijskih problema, nismo učestvovali na takmičenjima . Zamolio bih Vas da nas obaveštavate o svim promenama, kao i , ako je neko u mogućnosti da nam potvrdi šta je sve potrebno uplatiti kako bi se takmičari takmičili i kome ?
Registracija sekcije , da li je i naredne godine obavezna u SRSS ? Koliko košta?
Obaveze prema MOSRSS ?
Licence takmičara ( obavezne od ''regije'' ) - cena ?
Ostale obaveze prema SRSS i MO SRSS ?
Napomenuo bih još , da je naš najveći problem to što je naše Udruženje, po kojim moramo biti, napravilo grešku pre nekoliko godina, te nisu član SRSS . Za ponovno članstvo , tražili su nam ...malo više novca.
Kome god smo se ranije obratili, dobijali smo info d anam je mnogo novcapotrebno za sve to. Imajući u vidu da nismo velika organizacija kao neke, te je naš budžet desetostruko manji, dolzimo do problema,da ne možemo da se ravnopravno takmičimo u svojoj zemlji. Imam petnaestogodišnje iskustvo u takmičarskom ribolovu - druge discipline i znam da smo svi mogli bez većih teškoća da ''napadamo Srbiju'' , odnosno, da učestvujemo na zvaničnim takmičenjima. Mušičarenje, kao veoma mlada discuplina ribolova u našem kraju, u startu je naišlo na mnoge prepreke ( govorim naravno o takmičenjima ).
Sa tehničke i pravne strane, vezano za dokumentaciju i osnivanje sekcije, sve je odrađeno kako treba.
Zahvalio bih g-dinu Saši , zahvaljujući kom' smo dobili neke pravilnike, zakone i predloge, na osnovu kojik je izrađen Pravilnik sekcije.
Naš kraj nije poznat toliko po mušičarima, ali to ne znači da nas nema. Trudimo se koliko je u našoj moći, popularizovati FF u našem kraju, što nam ide od ruke. S' toga, molio bih za pomoć, Vas , koji ste u takmičarskim vodama dugi niz godina, da nas uputite.
Još jednom, hvala svima koji su nas podržali još pre dve godine i želim Vam sve najbolje! Nadam se daće te uspeti u svim Vašim planovima !
Unapred zahvalani ,
članovi MSMZ !