Ovo sam Ja, novi član foruma :)

milos62

Junior member
Učlanjen(a)
26.03.2013.
Broj reagovanja
0
Hvala na dobrodoslicama,zasto da ne klub jednog dana,  eto sad imamo i kuma koji je krstio ime ,hehe. Ima jos bar troje koje poznajem koji su svestrani ribolovci pa i musicarci, a mislim da nisu na forumu. Nase jezero je ko rodjeno za ucenje, na njemu sam ja ucio, specificno je da i kada duva srednji-jaci vetar, uvek ima neki cjosak na kome je zavetrina. Napominjem da je na jezeru zabranjeno pecati za vreme sezone kupanja, a to je od 15.juna do 15. septembra. Ponekad zaredjam svakodnevno odlazak na njega, ali pored pecarosa ostalim tehnikama(plovkarosi, dubinkasi) musicarca gotovo da nisam sretao, osim mog kolege profesora koji me je uveo u svet musicarenja sa kojim najcesce idem, i jos jednog coveka koji je dohvatio musicarski stap ponovo posle 20god.. Zivim na drugom kraju grada, a biciklom mi treba 10ak minuta do njega. Neko vrv sanja o tome..

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
i ja da se pridruzim dobrodoslici :firends:

igor98

Newbie
Učlanjen(a)
23.04.2013.
Broj reagovanja
0
Dobar dan,
zovem se Igor,imam 14 godina,iz Beograda sam i apsolutni sam pocetnik u FF i FT..  :D

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
89-te ulazim u Somborsku kasarnu, na kapiji je sa ulične strane piše " Dobro nam došli mladi vojnici" a kad sam ušao u dvorište i okrenem se još jednom prema ulici a ono na poleđini istog natpisa piše : "al ste ovde najebali"  :D :D
Ne boj se Igore mi nismo takvi, mi samo širimo fly zarazu, a i ti ćeš uskoro postati kliconoša  :tbumb:

sendy

Newbie
Učlanjen(a)
20.06.2013.
Broj reagovanja
0
hAY!  :bye:
Moje je ime sandra i friska ribolovka !
prijavila sam se na vas forum je trazim zonker!
  Pozdrav!

isako

Junior member
Učlanjen(a)
13.02.2013.
Broj reagovanja
0
Pozzz svima!
Naleteh na temu pa reko red je da se i ja predstavim kad sam vec tu.
Zovem se Igor imam 35 god. zivim u  Lazarevcu. Pecam od malih nogu a od prosle godine sam poceo da musicarim. Nadam se da cu naci dovoljno vremena i pameti da savladam ovu prelepu tehniku ribolova.

Послато са LG-P700 користећи Тапаток 2

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Dobrodosli modju kolege i hvala na postovanju bontona koji bi trebali svi da postuju,t.j. da se opsirnije predstave. Licno mi mnogo znaci da

znam ko je odakle. Na zalost dosta kolega ovo ne postuje,pa nit znam s'kim se dopisujem i odakle je,sto je vrlo bitno npr. kada su u pitanju

oglasi  :-\ .

Djole999

Newbie
Učlanjen(a)
22.06.2013.
Broj reagovanja
0
Pozdrav svima.Zovem se Djordje i zivim u Smederevskoj Palanci,imam 14 godina.Najcesce lovim klena koga ima najvise u okolini,takodje mi je klen  omiljena riba.  :bye:

Djole999

Newbie
Učlanjen(a)
22.06.2013.
Broj reagovanja
0
Jeste puna klenova ali je dosta nepristupacna za bilo koji vid ribolova.

thedule

Junior member
Učlanjen(a)
02.08.2013.
Broj reagovanja
0
Ajde i ja da se predstavim...

Ja sam Dule, iz Pozarevca sam, za FF me je zarazio moj bivsi komsija iz Trijangla, Deja, koji mi je dao njegov stari stap Formax i par musica da vezbam.

Do sad sam upecao 1 (i slovima: jednog) klena, i vise puta soma od 73 kg :)

sad se bacam u nabavku opreme da bih se malo ozbiljnije pozabavio musicarenjem

pozdrav

Vrh Dno