Dobrodosaopozdrav
zovem se Nemanja iz Beograda sam pocetnik sam u musicarenju.mesto na kome bih i na kome cu najvise pecati je ada![]()
nadam se da ce biti prvo da ovladam ovom tehnikom posto pokusavam sam da naucim jer ne poznajem ni jednog musicaraBiće slika bandara i štuka onda, dobrodošao!
Pozdrav Neco, ja živim blizu Ade. Ali savsko jezero/Ada nije baš najzahvalnija voda da učiš da mušičariš na njoj, nezgodna je i za varaličarenje vrlo često. Uopšte Beograd je nezahvalan za mušičarenje. Ima nekih potoka u predgrađima u kojima ima klenova, npr. gornji tok Topčiderke iznad Resnika.pozdrav
zovem se Nemanja iz Beograda sam pocetnik sam u musicarenju.mesto na kome bih i na kome cu najvise pecati je ada![]()
znam ja varalicarim na adi.i znam da je teska i da nema bas uvek ribe.znam da moze da bude mnogo mnogo trave.Pozdrav Neco, ja živim blizu Ade. Ali savsko jezero/Ada nije baš najzahvalnija voda da učiš da mušičariš na njoj, nezgodna je i za varaličarenje vrlo često. Uopšte Beograd je nezahvalan za mušičarenje. Ima nekih potoka u predgrađima u kojima ima klenova, npr. gornji tok Topčiderke iznad Resnika.
U Savskom jezeru možeš u toplijem delu godine da pecaš grgeče, sunčice i cverglane na nimfe, imitacije glisti i manje strimere. Naravno moguće je pecati i štuku, ali moraš da se naoružaš strpljenjem.
Bolje da ti ja ne pokazujem zabačajeznam ja varalicarim na adi.i znam da je teska i da nema bas uvek ribe.znam da moze da bude mnogo mnogo trave.
al zanimljivo je probati suncice i bandare.
probao sam prosle godine par puta.najvise me muci zabacivanjetako da ako nekada idete na adu mogli bi i zajedno malo da mi pokazete?ja ne znam nikoga ko musicari znam samo ono sto sam citao po internetu