Papučarski Rock and roll

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
96
sasaPI, vrhunski proizvod, nama  kad si ti u pitanju dobro znan.
jedno pitanje: od cega su ti ove nozice, da li je ovo materijal kruznog preseka pa si ga mozda oblikovao klestima/na silu/ ili  nekim toplotnim postupkom.
pozdrav.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
noge su od kitajskog konca(100din. -10 kalema) presvučenog lepkom pa oblikovane zagrejanom iglom.konačno sam zadovoljan ovim oblikom buba-samo ću se igrati bojama,mada... osim ove zelene(drečave) dobro su mi se pokazale skoro sve bube ali ne jarkih boja, i to većinom po kristalno bistroj vodi.

Prilozi

• ....JPG
    ....JPG
    210,3 KB · Pregleda: 210

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
96
хвала на одговору. сличан поступак и ја користим, према упути драгана из ниша, а ова фотографија ме збунила. чини се и да ти је и длан лакиран, толико  је све  чаробно. морава код мене скоро да је провидна ових дана али ни овакве сада не помажу.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
kako pecas na ove bube??? jel na plop kao bambula ili nesto drugo??vizuelno ce pre uzeti ovakvu bubu nego ijednu bambulu...kod mene gde ja pecam klena voda u 90% slucajeva stoji ,ali i kad tece tece jako sporo...

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
gegula je napisao(la):
kako pecas na ove bube??? jel na plop kao bambula ili nesto drugo??vizuelno ce pre uzeti ovakvu bubu nego ijednu bambulu...kod mene gde ja pecam klena voda u 90% slucajeva stoji ,ali i kad tece tece jako sporo...
pecam kako zahteva situacija, možeš da je zakucaš a možeš i vrlo lagano da je plasiraš ribi,ovako namazana pliva opasno a ima i određenu težinu pa samim tim može i dobro da" pljusne".na bambule ne pecam-ne zato što nije lovna nego što mi lakše da uradim ovakvu bubu nego da deljam balzu ili poliuretan.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
A i ljepše izgledaju... Muhu koja se meni ne sviđa, da je lovna neznam kako ne stavljam na tipet... Glupo ali je tako bar u mom slučaju...
Mada sam ove godine i u tom pogledu demantirao sam sebe na Ribniku i Plivi kad je crveni palmer sa dugim mekim grizli perom razvaljivao pastrvu a bome i po nekog lipljena se dalo uloviti na njega i to na 8 i 10 ki.
:doh: od kad sam sebe ulovio u laži nikome više nevjerujem  :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Javicu ti se na leto kad dodjem pa da ih testiram.....naravno uz nadoknadu nista za dz.... :bye:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
372
Sasa koja veličina udice je kod ovih tvrdokrilaca?Ili još bolje model udice!

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
tommylee je napisao(la):
Sasa koja veličina udice je kod ovih tvrdokrilaca?Ili još bolje model udice!
Tomy udice su CLIMAX model 635vel. 10-1x duži vrat ( ko 100-ka od Tiemca udica) inače ih radim i na 10-ki sa normalnom dužinom vrata pa izgedaju ko 10 i 12.Još jedna koja je letos bila izuzetno lovna,veća urađena danas a manja od letos i jedno "klenče" upecano na nju.

Prilozi

• ....JPG
    ....JPG
    177,2 KB · Pregleda: 236
  • .....JPG
    .....JPG
    183 KB · Pregleda: 250
  • IMG_0274.JPG
    IMG_0274.JPG
    302,5 KB · Pregleda: 243

T Rex

Junior member