Најуритега са форума ових данаsašaPI je napisao(la):Biće još nekih korekcija sigurno ovih dana...

pecam kako zahteva situacija, možeš da je zakucaš a možeš i vrlo lagano da je plasiraš ribi,ovako namazana pliva opasno a ima i određenu težinu pa samim tim može i dobro da" pljusne".na bambule ne pecam-ne zato što nije lovna nego što mi lakše da uradim ovakvu bubu nego da deljam balzu ili poliuretan.gegula je napisao(la):kako pecas na ove bube??? jel na plop kao bambula ili nesto drugo??vizuelno ce pre uzeti ovakvu bubu nego ijednu bambulu...kod mene gde ja pecam klena voda u 90% slucajeva stoji ,ali i kad tece tece jako sporo...
od kad sam sebe ulovio u laži nikome više nevjerujem Tomy udice su CLIMAX model 635vel. 10-1x duži vrat ( ko 100-ka od Tiemca udica) inače ih radim i na 10-ki sa normalnom dužinom vrata pa izgedaju ko 10 i 12.Još jedna koja je letos bila izuzetno lovna,veća urađena danas a manja od letos i jedno "klenče" upecano na nju.tommylee je napisao(la):Sasa koja veličina udice je kod ovih tvrdokrilaca?Ili još bolje model udice!