Aleksandar871
Senior member
Isto pitanje u vezi nogica i kod musica SasePi?
Послато са ST25i користећи Тапаток 2
Послато са ST25i користећи Тапаток 2
Seb,kojem pravcu prepisujes ovako vezane foamke sa puno,puno pauna preko podtela? Vezao moj zema![]()
tek sto sam stigao kuci sam seo za stegu, ni rucao nisam....pa reko ja polako da ja to navezem pa cu onda na rucak. Kad ono, jedan telefon, drugi telefon....e onda sam ga ugasio....
pa polako dalje, pa se moj pas seti da bi iso van
I pola muve sam nabrzaka zavrsio...na kraju nisam znao dal da lakiram ili da epoksidnom smolom zalijem bubu...lak bi izgledao lepsi ali dugo mu treba da se susi...a ja ocu da bude sto pre....naravno UV svetlo I epoksidna smola zavrsavaju posao. I evo, ovakve nogice nisam radio od 2012te. Sa malo vise truda I vezbe bilo bi to i urednije i preciznije. Potrudio sam se da noge ne budu bas kao da su od zice pa sam probao "batake" :lol: da spljostim klestima a uzor mi je bila ova slika - pogledaj >>>LINK - Cantharis rustica L. Sailor Beetle. 

No, sada sam se kanio konacno da krenem I ja sa tim foamom malo ozbiljnije. Ovih dana ima da uradim nogice samo pa da odradim jednu seriju ovakvih nelakiranih. Malo pre sam uradio istu sa silikonskim nogicama tako da imam sada tri iste a razlicite