Gogo ne koristim ništa firmirano,uglavnom sam petljam i sve prilagođavam sebi i svojim potrebama.Jedan premaz koristim i kao podlogu i kao završni on je vrlo mekan i daje samo čvrstinu muvi i sprečava da policelon popije malo vode ali on hoće da malo pobeli kod dužeg pecanja koje se izgubi posle par min. sušenja, ali se to eliminiše mašćenjem muve bilo kojom mašću.Izgleda komplikovano ali nije i muva traje dosta duže.Taj premaz koristim kod tanjih muva npr. majska i slične koje nebi trebalo da budu prekrute,dok drugi premaz daje visoki sjaj kao kod tvrdokrilaca i ostalih buba,dosta učvrsti muvu ali ona i dalje bude elastična i ne puca tako lako.Prvi premaz koristim i kao podlogu za drugi jer ga policelon lako upija ,elastičan je i drugi premaz bolje prijanja na njega nego na sam policelon,naime sjajni premaz oće da se skine kad se nanese na policelon-vrlo teško ali hoće , dok u kombinaciji sa prvim mnogo teško.Vrlo brzo se suše po 5-6min. treba za oba sloja.Znači ne koristim ništa :soft,hard,head,but...sam petljam već par godina sa ovim premazima i sad mislim da sam tu negde, delimično zadovoljan...petljam i dalje možda bude i nešto bolje a možda sve to zajebem i vežem čist policelon, ko to zna :'(