MM
Hero member
- Učlanjen(a)
- 14.02.2009.
- Broj reagovanja
- 639
Kod parasut musica ti je potrebno dva do tri namotaja pera i musica ce da pliva ko Tarzan.Izaberi samo malo manje pero i bice ko bombonica.Kad namotavas pero prvi namotaj neka ti bude sto blize telu.Ruki je napisao(la):A meni nekako izgleda previse cupavo ako ne skratim! Ali necu vise.
A zajebano ga je ostaviti da stoji paralelno sa telom. Rep cu lako da sredim, mada su i ova pera u repu od zlatnog fazana pa su malo deblja, od sada stavljam pevca. Hvala na savetima.
crni je napisao(la):....napravi samo jedan namotaj osnovnim koncem ispod repica i oni ce se podici.
Matori je kralj,sve sam njegove klipove i DVD izdanja koja sam mogao da nabavim odgledao. Ali kod ove muve nesviđa mi se završetak,nepotrebno komplikovanje sa učvrćivanjem pera na polipropilen.Jr je napisao(la):Jedna od najbolje vezanih parašut jednodnevki. Pažljivo slušaj čikicu shvatićeš gde su ti nedostaci.
[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/XGU8YZ0NdO8&hl=en&fs=1[/flash]
zbog čega jedna od najboljih................Jr je napisao(la):Jedna od najbolje vezanih parašut jednodnevki. Pažljivo slušaj čikicu shvatićeš gde su ti nedostaci.![]()
trenutno veruj mi da nemam ni jednu parašut ali evo obećavam da ću čim pre da ih navežem, inače ih ja retko koristim i kad ih imam u kutiji....... a kad naleti neko ko mi zatraži neku muvu ja prvo njih razdelim, mislim ekstra su takve imitacije ali mene lično je odavno prošla ta želja za njima okupiran sam nimfama i njima pridajem najviše pažnje............silvio je napisao(la):E bogi mogao bi i ti da okačiš koju od svojih ljepotica odavno ih nismo vidjeli neku sa biotsima kakav Oli E neka ljudi malo uživaju. Inače mislim a to sam ti i rekao da vežeš lipljenske i pastrvske muhe za 5+.![]()