Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ma vi cigani zivite u proslom veku.......zato vam i ide kako vam ide i tamo i ostanite u dalekoj '91. i mi smo osvojili evropu u kosarci pod mnogo gorim uslovima pa se ne hvalimo niti to pominjemo,a vama jedino preostaje da se secate sta ste uradili u proslom veku...
...jer nije Zvezda osvojila Copa America, nego najjače klupsko takmičenje na svetu! :lol:
Obrni okreni, sa ovih prostora Zvezda (KEŠ), Steaua (KEŠ) i Dinamo (Kup sajamskih gradova) imaju rezultate i ime.
Ostala boranija i večiti luzeri kao Hajduk i PFC služe samo za razgibavanje.
japanac kad si rekao buranija zaboravio si da pomenes i borac.....izgleda da i njemu pomaze KSS....
I PLUS NE MOZES DA POREDIS NBA ligu u kosarci ni sa jednom ligom niti bilo kojim timom iz evrope ....i jos mi mases sa tamo nekom copa americom gde je pola lige drogirano
Jesi ti nekad cuo za premiranje timova ili si pao sa Marsa? U ovoj ligi makar 6 timova je extra premirano da igra za zivot i smrt protiv Zvezde a vama da daje bodove. Takodje nisi cuo i za Metalac sa kojim ste bili spremni da izgubite ako Indjija izjednaci? Nisi cuo da su Vukadinac i Snajder sedeli zajedno u lozi? Nisi cuo ni da iz prve lige u JSL ulazi BASK vasa druga zvanicna filijala posle Teleoptika, i to kroz namestenih 7 utakmica? To cisto da osigurate +6 bodova ako mi zaigramo valjano. Nista od toga nisi cuo?
Zvezda je osvojila NAJJAČE klupsko takmičenje NA SVETU, a Partizan u košarci nije! Zato se i ne kurčite koliko se nama može.
Zvezda je te '91 bila najjači klub na svetu u fudbalu, a '92 je Partizan u košarci imao, ako ne svih 32 kluba iz NBA ispred sebe, ono bar 15 koji bi šampiona starog konrinenta bili kao volove u kupusu sa 50 razlike.
ko sto i ja rekoh da ti ne mases tim KUPOM jer nisu igrali englezi i spanci...
inace dobro je sto se timovi premiraju samo protiv zvezde a protiv partizana ne,inace toga ima od kad postoji i sport i jos plus normalno da ce bask u prvu ligu posto partizan ima igraca na tone..pravili bi i cergari filijalu ali vas jebe sto vas nema dovoljno pomerili su vam ove ispod gazele pa sad kuburite sa kadrom
Odakle ti da nisu igrali Španci? Nisu igrali u završnici jer su imali neke sankcije ili su poispadali?
A Englezi sve i da su igrali, nisu imali kvalitetne igrače kao što bi ih imali da im je dozvoljeno tada da igraju u Evropi. Tako da bi nam oni samo povećali skor razliku i služili istoj svrsi kao i Partizan u domaćij ligi tada. Boranija, k'o što rekoh ranije. :-X
I ne odgovori mi koji klub iz BGD-a je prvi zaigrao u Ligi Šampiona, s obzirom da si sam napisao/citirao da je Zvezda odigrala zadnji meč KEŠ-a sa Olimpikom? 8)
ja sam citirao sa jednog sajta ne pisem iz glave jer fudbal ne pratim niti me zanima a poslednji put sam gledao fudbal kad nas je nemacka tukla 5-1 mislim ...eto toliko o mom fudbalu....... al znam da je veliki PARTIZAN uzeo duplu krunu ove godine i verovatno tripl u basketu.....toliko o zvezdi