Partizan

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/history/index.html

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ma vi cigani zivite u proslom veku.......zato vam i ide kako vam ide i tamo i ostanite u dalekoj '91.  i mi smo osvojili evropu u kosarci pod mnogo gorim uslovima pa se ne hvalimo niti to pominjemo,a vama jedino preostaje da se secate sta ste uradili u proslom veku... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Kad osvojite NBA, možete da se hvalite. :hammer:

...jer nije Zvezda osvojila Copa America, nego najjače klupsko takmičenje na svetu!  :lol:

Obrni okreni, sa ovih prostora Zvezda (KEŠ), Steaua (KEŠ) i Dinamo (Kup sajamskih gradova) imaju rezultate i ime.
Ostala boranija i večiti luzeri kao Hajduk i PFC služe samo za razgibavanje.  :hammer: :D :smoke:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma dobri su i glodari sve dok im je ona teleca glava na celu FSS :)

Cim ga uhapse odose za njim jedan po jedan...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
japanac kad si rekao buranija zaboravio si da pomenes i borac.....izgleda da i njemu pomaze KSS....
I PLUS NE MOZES DA POREDIS NBA ligu u kosarci ni sa jednom ligom niti bilo kojim timom iz evrope ....i jos mi mases sa tamo nekom copa americom gde je pola lige drogirano :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
japanac kad si rekao buranija zaboravio si da pomenes i borac.....izgleda da i njemu pomaze KSS....

Jesi ti nekad cuo za premiranje timova ili si pao sa Marsa? U ovoj ligi makar 6 timova je extra premirano da igra za zivot i smrt protiv Zvezde a vama da daje bodove. Takodje nisi cuo i za Metalac sa kojim ste bili spremni da izgubite ako Indjija izjednaci? Nisi cuo da su Vukadinac i Snajder sedeli zajedno u lozi? Nisi cuo ni da iz prve lige u JSL ulazi BASK vasa druga zvanicna filijala posle Teleoptika, i to kroz namestenih 7 utakmica? To cisto da osigurate +6 bodova ako mi zaigramo valjano. Nista od toga nisi cuo? :hammer:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
:hammer:  :doh: Pa bre bata Gegula, ja ti to i kažem-

Zvezda je osvojila NAJJAČE klupsko takmičenje NA SVETU, a Partizan u košarci nije! Zato se i ne kurčite koliko se nama može.  :whistle:

Zvezda je te '91 bila najjači klub na svetu u fudbalu, a '92 je Partizan u košarci imao, ako ne svih 32 kluba iz NBA ispred sebe, ono bar 15 koji bi šampiona starog konrinenta bili kao volove u kupusu sa 50 razlike.  :hammer: :hammer: :hammer:

Eto zašto se vi ne kurčite tom titulom.  :D :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ko sto i ja rekoh da ti ne mases tim KUPOM jer nisu igrali englezi  i spanci...

inace dobro je sto se timovi premiraju samo protiv zvezde a protiv partizana ne,inace toga ima od kad postoji i sport i jos plus normalno da ce bask u prvu ligu posto partizan ima igraca na tone..pravili bi i cergari filijalu ali vas jebe sto vas nema dovoljno pomerili su vam ove ispod gazele pa sad kuburite sa kadrom :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Odakle ti da nisu igrali Španci? Nisu igrali u završnici jer su imali neke sankcije ili su poispadali?  :D

A Englezi sve i da su igrali, nisu imali kvalitetne igrače kao što bi ih imali da im je dozvoljeno tada da igraju u Evropi. Tako da bi nam oni samo povećali skor razliku i služili istoj svrsi kao i Partizan u domaćij ligi tada.  :D :hammer: Boranija, k'o što rekoh ranije.  :-X

I ne odgovori mi koji klub iz BGD-a je prvi zaigrao u Ligi Šampiona, s obzirom da si sam napisao/citirao da je Zvezda odigrala zadnji meč KEŠ-a sa Olimpikom?  8)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja sam citirao sa jednog sajta  ne pisem iz glave jer fudbal ne pratim niti me zanima a poslednji put sam gledao fudbal kad nas je nemacka tukla 5-1 mislim ...eto toliko o mom fudbalu....... al znam da je veliki PARTIZAN uzeo duplu krunu ove godine i verovatno tripl u basketu.....toliko o zvezdi :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Nešto si ti tu opet pomešao.  :-\

Te petarde su malo poznatije kod Partizanovih "velikih" :D derbija sa Dinamom ZG, a nešto se ne sećam Nemaca i tih 5 komada.  :lol:
:doh:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
:nowink:

Prilozi

• bina-198-300.jpg
    bina-198-300.jpg
    53,4 KB · Pregleda: 68