Tačno, na mrtvog lava i jaganjci skaču.
Nema nas u Evropi duži niz godina, ali ... bilo gde u inostranstvu ako se priča o fudbalu i pomeneš da si iz Srbije, prvo
(i jedino!!!) što ćeš čuti je Red Star. To što ste osvojili neke titule poslednjih godina
ne čini vas institucijom - to se postaje malo teže. Ni to što ste igrali (u stvari niste igrali nego učestvovali

) u LŠ takođe nije dovoljno. Znaš li koji je najveći tim sa kojim ste igrali ove godine? ... Kakva ironija, pa
Crvena Zvezda!
Niste vi krivi što su vam u grupi zapali takvi protivnici. Arsenal, ma kako vama to ime strašno zvučalo,
nikad nije osvojio ni KŠ ni LŠ. Braga je ipak drugorazredni portugalski klub, a za taj Šahtjor do pre 10god.
niko nije ni čuo. Šalim se malo, ali nije daleko od istine.
Dakle, ostavi se priča o instituciji. Meni nikad nije padalo na pamet da kažem da je VK Crvena Zvezda (ili VK Bečej, na primer) institucija (iako su i jedni i drugi nekad lako osvajali titule) jer to prosto nema veze s mozgom.
Lepo je da navijaš za svoj klub, da se raduješ njegovim uspesima, ali ne smeš da nipodaštavaš uspehe drugih, kao što si ti pokušao. To dokazuje elementarno sportsko neznanje
P.S.: I nemoj, molim te, ovo da shvatiš kao poziv na prepucavanje. Ja sam samo izneo činjenice, a i neću više da tupim sa ovim temama na mušičarskom forumu.