Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
http://www.youtube.com/watch?v=EKgOx14Od8E

kad prde cergari da im uzvratimo cisto da znaju da i mi konja za trku imamo...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
cek cek cek.....jel smo to osvojili evropu u vaterpolu ili je dezinformacija???????
molim da mi neko ovo potvrdi ili nisam dobro procitao :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ja sad ne znam dal se ovo ra;una ili jok po[to ,ko jo[ igra vaterpolo
al sto kaze komentator NASA BARSELONA  :whistle: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
A ne... nema  udaranja ispod pojasa. Dosta im je da im dajemo lekcije u fudbalu. A sad jos i ostali sportovi.... malo mi ih je i zao...... :lol: 

S A M P I O N I  !!!!!!!!!!!!!!!!!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
cek cek cek.....jel smo to osvojili evropu u vaterpolu ili je dezinformacija???????
molim da mi neko ovo potvrdi ili nisam dobro procitao :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

Ja sam to jos juce najavio pehar ali ovi ce ipak da tvrde da je i tu namesteno  :doh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pa to jedino i znaju da se bune i da zavide.....

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Fenomenalna igra i demoliranje Italijana, svaka čast  :tbumb:. VK Partizan je definitivno sportska institucija!
Nema nikakve potrebe (a i smešno je  :lol:) pokušavati da se i FK tako predstavi  :doh:.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
nije FK PARTIZAN institucija vec PARTIZAN kao PARTIZAN JE INSTITUCIJA ne bitno koji sport je u pitanju... :bye: :bye: :bye:

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
gegula je napisao(la):
PARTIZAN JE INSTITUCIJA ne bitno koji sport je u pitanju... :bye: :bye: :bye:

Pa kako nije bitno, recimo FK Partizan je od minornog značaja u evropskim okvirima. Pre je "grupa građana" nego institucija  :hammer:.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
mozda smo mi minornog znacaja ali vi ni ne  postojite na fudbalskoj karti evrope dugi niz godina....tako da smo i tu institucija za vas.....trenutno....

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Tačno, na mrtvog lava i jaganjci skaču.

Nema nas u Evropi duži niz godina, ali ... bilo gde u inostranstvu ako se priča o fudbalu i pomeneš da si iz Srbije, prvo (i jedino!!!) što ćeš čuti je Red Star. To što ste osvojili neke titule poslednjih godina ne čini vas institucijom - to se postaje malo teže. Ni to što ste igrali (u stvari niste igrali nego učestvovali  :D) u LŠ takođe nije dovoljno. Znaš li koji je najveći tim sa kojim ste igrali ove godine? ... Kakva ironija, pa Crvena Zvezda
Niste vi krivi što su vam u grupi zapali takvi protivnici. Arsenal, ma kako vama to ime strašno zvučalo, nikad nije osvojio ni KŠ ni LŠ. Braga je ipak drugorazredni portugalski klub, a za taj Šahtjor do pre 10god. niko nije ni čuo. Šalim se malo, ali nije daleko od istine.  ;)

Dakle, ostavi se priča o instituciji. Meni nikad nije padalo na pamet da kažem da je VK Crvena Zvezda (ili VK Bečej, na primer) institucija (iako su i jedni i drugi nekad lako osvajali titule) jer to prosto nema veze s mozgom.

Lepo je da navijaš za svoj klub, da se raduješ njegovim uspesima, ali ne smeš da nipodaštavaš uspehe drugih, kao što si ti pokušao. To dokazuje elementarno sportsko neznanje  :bye:

P.S.: I nemoj, molim te, ovo da shvatiš kao poziv na prepucavanje. Ja sam samo izneo činjenice, a i neću više da tupim sa ovim temama na mušičarskom forumu.

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
E jbg sokole, ispadoste veci od Arsenala... :nowink:

cinjenica je da Partizan kao SD JESTE institucija sto se tice Zvezde...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
znaci ni u kosarci sto smo osvojili evropu za tebe nije uspeh....pa onda je za tebe uspeh samo ono u  fudbalu sta se napravi.. a ja taj isti fudbal ne gledam ni na tv,a bio sam na jednoj fudbalskoj utakmici u zivotu. ali zato od kosarke zivim jer mi ona donosi novac....tako da smo i dalje institucija.... a za trofeje u domacem sampionatu mogu samo reci jedno:: JEBI MAGARE DOK SU MU NOGE U BLATU......

Vrh Dno