Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
A mislis da je Dulence sirotinja, menja dzipove na metar dana....sve mu se nesto kvare, zafale sitnice...a detetu duzni 40 iljadarki(Raduljici)!!!

p.s. to pecenje...mislim lepo se to da raspodeliti na tri dela  :) mislim "gde deca nisu besna.." :hammer:

glupo je porediti covu i duleta....jer ovaj bandit je opljackao pola kosova ali nicija nije do zore gorela...onaj od gore sve vidi i belezi...samo polako...sve se vrati kad tad...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
A mislis da je Dulence sirotinja, menja dzipove na metar dana....sve mu se nesto kvare, zafale sitnice...a detetu duzni 40 iljadarki(Raduljici)!!!

p.s. to pecenje...mislim lepo se to da raspodeliti na tri dela  :) mislim "gde deca nisu besna.." :hammer:

Pusti bre navijače,nego da se dogovorimo za to pečenje,al da ne bude u bešici  :bleh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Trenercina jebote, sekund pred kraj pri -9 :hammer: :hammer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kd-CkZu8GMw#![/youtube]

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sta ti je ovde nejasno????....lepo ti je sve objasnjeno na 55sekundi videa....

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Na RTS-u uskoro pocinje sou "Zvezdas ima talenat"(da se vidi dali mozda neki zna da svira i flautu,ovi iz KG odlicno pevaju)...Predsednik zirija Dusko Vujosevic... :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Kao što rekoh dominacija Rakočevića stoji,ali samo do momenta kad je pobeleo i nije mogao da uhvati vazduha da dođe sebi,a onda dogovor njega i Čovića da se prekida zbog umora.
Pa što prošle godine niko ništa ne reče za pljuvanje Vlade ,drmanje koševa i ostale regularne uslove igranja u Železniku.
Tada je to bilo normalno,videli su da su ga izduvali pa makar da naprave malo štete,ali u nedelju su očekivali  lakši posao,pa kad videše da ne ide onda trk na teren da sudija svira kraj.
Glupo je što mi ovde polemišemo ,a njima se baš jebe za sve.
jedino to pečenje ako izvadi stvar,može i od mangulice tamo kod Gegule u zavičaju.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Jedini problem je sto zaboravljate 11 godina i posle 3 vezane pobede ispade da sve do sada nije ni postojalo,
zaboravljate skor 18/3  u zadnjih par god.
Zaboravljate 41 razlike i takav skor onda da pricamo,a do tada uzivajte dok mozete,a videcemo se valjda u finalu f4,bar se nadam,pa kom obojci kom opanci.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Eeee kad tako pocnete da se hvatate za slamke...  :-X

Kako vi ono kazete za fudbal? Nesto kao:"Zajebite istoriju, bitno je sta je sad...!". Ili slicno...  :lol:

Tako da, jedino sto ja vidim je da stisnete zube i trpite.  :hammer:

A ja jedva cekam da sutra cujem/ procitam sta ono svinjche ima da navede kao opravdanje ovog puta.  :smoke:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
pera je napisao(la):
Jedini problem je sto zaboravljate 11 godina i posle 3 vezane pobede ispade da sve do sada nije ni postojalo,
zaboravljate skor 18/3  u zadnjih par god.
Zaboravljate 41 razlike i takav skor onda da pricamo,a do tada uzivajte dok mozete,a videcemo se valjda u finalu f4,bar se nadam,pa kom obojci kom opanci.

Ne bre Pero, niko ne kaze da nije postojalo. Samo bilo-proslo-ne povratilo se. Kraj jedne vise nego uspesne ere i propao eksperiment drzave :hammer:

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Nikad nisam vidio da se navujaci nekog kluba toliko raduju kada pobede nekog kao ovi cigani kada pobede Partizan..Ali valjda im to imponuje jer sa vecim klubom nikada nisu ni igrali kosarku!!!!

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ja stvarno ne znam jel vama Čovke nekom kolektivnom hipnozom isprao mozak ili šta,kakav bre eksperiment države,pa kome su u upravi bili Vesić,Puk i ostala ekipa iz vlasti,kome je maca pojela 15 milki plusa i koga su oterali 16 milki u minus?

Smešno je više pričati o državnom projektu a zaboravljati Evropsku Zvezdu i imena i igrača i trenera koji su prošli kroz taj projekat,o uspešnosti istog govori vaša kolektivna amnezija,samo je bilo ,neko ume sa parama ,a neko ne ume,u stvari ume ,al da mazne.

Što se tiče istorije,vi pričate o prošlom milenijumu ,a mi o prošloj godini,i da dodam još nešto,mislim da vi polako padate u formi,sinoć Dragnče u I poluvremenu zaključao Rakoča i nigde vas nema,mora Raško da vas vadi iz govana.

Vrh Dno