Partizan

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maxfly je napisao(la):
Nikad nisam vidio da se navujaci nekog kluba toliko raduju kada pobede nekog kao ovi cigani kada pobede Partizan..Ali valjda im to imponuje jer sa vecim klubom nikada nisu ni igrali kosarku!!!!

Normalno da nisi video da se navijaci nekog kluba raduju SVAKOJ pobedi kao mi, pa i protiv vecitog rivala. Prost razlog je da ne navijas za Zvezdu. Vasi se kolju, tuku roditelje jedni drugima, biju se izmedju sebe upadaju u gajbe jedni drugima..., to je vasa tuzna i jadna realnost. Samo to je i normalno kad pogledas ko sve navija za groblje.  :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
pera je napisao(la):
Ja stvarno ne znam jel vama Čovke nekom kolektivnom hipnozom isprao mozak ili šta,kakav bre eksperiment države,pa kome su u upravi bili Vesić,Puk i ostala ekipa iz vlasti,kome je maca pojela 15 milki plusa i koga su oterali 16 milki u minus?

Smešno je više pričati o državnom projektu a zaboravljati Evropsku Zvezdu i imena i igrača i trenera koji su prošli kroz taj projekat,o uspešnosti istog govori vaša kolektivna amnezija,samo je bilo ,neko ume sa parama ,a neko ne ume,u stvari ume ,al da mazne.

Što se tiče istorije,vi pričate o prošlom milenijumu ,a mi o prošloj godini,i da dodam još nešto,mislim da vi polako padate u formi,sinoć Dragnče u I poluvremenu zaključao Rakoča i nigde vas nema,mora Raško da vas vadi iz govana.

Mi e padamo u formi vec imamo ispodprosecnog trenera. To je bilo jasno protiv Ulma gde im je dozvolio da se upustaju u trku sa njima. Totalna nebuloza.

Kad pominjem drzavni projekat, cuti molim te i pokrij se usima. Necu mnogo da te peckam ali cinjenica je da je pokusaj makabizacije srpskog sporta propao. Cilj da postoji samo jedan ozbiljan klub u svim sportovima vam se obio o glavu pa ga zato sad pljugate na svim frontovima. Ja prosto ne mogu da verujem da ima neko ko ne kapira da nasem sportu trebaju egal i Zvezda i partizan.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Mozda se bijemo medjusobno ali nikada necemo imati takvu sramotu da nas je neko naterao da pevamo njihove pesme...
A razlika izmedju vas i Nas je sto vi navijate a mi volimo...

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
maxfly je napisao(la):
Nikad nisam vidio da se navujaci nekog kluba toliko raduju kada pobede nekog kao ovi cigani kada pobede Partizan..Ali valjda im to imponuje jer sa vecim klubom nikada nisu ni igrali kosarku!!!!

Da nije istina bilo bi tuzno  ::)

No sta ce, realnost...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ja nikada nisam rekao da ne treba da bude egal,treba i mnogo je bolje i neizvesnije,samim tim svaka pobeda je slađa,ali sa Čovićevim ponašanjem i načinom rada ,pa nemoj molim te.
Ipak je on beli mag kolektivne hipnoze za vas,da nije tako ne bi kao papagaji ponavljali njegove reči.
Ma nema veze idemo dalje pa šta bude (nadam se da će za nas biti bolje,ali i ako ne bude nije šteta),redovna pauza svakih 5 do 11 god,pa onda opet Jovo nanovo.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maxfly je napisao(la):
Mozda se bijemo medjusobno ali nikada necemo imati takvu sramotu da nas je neko naterao da pevamo njihove pesme...
A razlika izmedju vas i Nas je sto vi navijate a mi volimo...
O cemu ti pricas majke ti? Kakve nebuloze, da mi je znati ko ti to drma kavez pa si tako konfuzan?

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Ko mi drma kavez????
Hahaha...pa nismo dosli ovde da se vredjamo!!!  :hammer:
A u mom postu pre mislio sam na KG gde je vas navijac dosao na nasu stranu tribina,i u pokusaju da skine neku nasu zastavu biva uhvacen i nateran da peva Nase pesme!!!
Gle cuda pa ih je sve znao.....(pa gde nece znati kad je par godina unazad samo Partizan igrao Euroligu,pa je stalno bio na tv-u)
A to me podseca na tebe,nekada si rekao da si me stavio na ignore listu a vidim redovno citas moje postove...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Slaviša mudro ćuti i broji šušku sa kladionice,joj Slaviša,pa dokle da kuburim s tebe  :-*.

Nema veze doći će na Gradac i onda je moj :whistle:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
maxfly prestani da vredjas...kojih PAR GODINA partizan igrao evroligu???? :hammer: :hammer: :hammer:

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
gegula je napisao(la):
maxfly prestani da vredjas...kojih PAR GODINA partizan igrao evroligu???? :hammer: :hammer: :hammer:
Sorry Gegula hteo sam malo da im ublazim bol...
Ali kad vec trazis: od sezone 96/97 igrali smo 12 puta u Evroligi...
http://www.kkpartizan.rs/trofeji/
A evo i dokaza.
Mada po njihovom to sad sve pada u vodu jer su oni dobili zadnje tri utakmice...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maxfly je napisao(la):
Ko mi drma kavez????
A u mom postu pre mislio sam na KG gde je vas navijac dosao na nasu stranu tribina,i u pokusaju da skine neku nasu zastavu biva uhvacen i nateran da peva Nase pesme!!!
Gle cuda pa ih je sve znao.....(pa gde nece znati kad je par godina unazad samo Partizan igrao Euroligu,pa je stalno bio na tv-u)
A to me podseca na tebe,nekada si rekao da si me stavio na ignore listu a vidim redovno citas moje postove...

I ti se ponosis time sto je vas 1000 uhvatilo jednog nesrecnika i kolektivno uriniralo po njemu? E tugo moja...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maxfly je napisao(la):
Sorry Gegula hteo sam malo da im ublazim bol...
Ali kad vec trazis: od sezone 96/97 igrali smo 12 puta u Evroligi...
http://www.kkpartizan.rs/trofeji/
A evo i dokaza.
Mada po njihovom to sad sve pada u vodu jer su oni dobili zadnje tri utakmice...

Ne druze, to o zaboravu samo vi pominjete. Niko od nas nije pomenuo da je bilo sta zaboravio, ali vasi kompleksi nize vrednosti i tu izlaze na videlo. Svojstveno za male klubove, sto vi realno i jeste.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
maxfly je napisao(la):
Ko mi drma kavez????

a da je pevao, pevao, sve zano, niista nisu morali da ga uce ahahaha

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Hahaha stvarno si cudan lik.
Sto bih ja imao kompleks nize vrednosti kada skoro svake godine gledam svoj klub(koji je mali u odnosu na Barsu,CSKA i ostale) kako ponosno predstavlja Srbiju na medjunarodnoj kosarkaskoj sceni?? Trebalo bi da me bude sramota zbog ovoga????
http://m.youtube.com/watch?v=aVea5-q_oKY#
Da si mladji lik pa da pomislim da si zanesen ali imas dovoljno godina da realno sagledas situaciju...
Mada i ti mozes da budes ponosan jer zivis u gradu u kojem se skoro svake godine igra Euroliga..Mozda ponekad i odes da uzivas u kosarci...

Vrh Dno