Partizan

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
19064_1344774181905_1307763483_31006478_699927_n.jpg

kolubarac

Newbie
Učlanjen(a)
09.06.2008.
Broj reagovanja
0
Pitanje za navijace zvezde.....

Kako se na turskom kaze konjanik tj. vojnik na konju?

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Партизан - Звезда 1:0
Партизан савладао Црвену звезду у 138. вечитом дербију. Једини стрелац Радослав Петровић у 73. минуту меча. "Црно-бели" током целе утакмице били бољи ривал, Црвена звезда деловала прилично неубедљиво. Два кола пре краја шампионата, Партизан има четири бода предности над вечитим ривалом и близу је освајања треће узастопне титуле.

Obicna vest sa RTS-a. Ne razumem zasto je ovo jos uvek veciti derbi. Pa to nije vec duuugo godina.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Potpuno si u pravu!
Sve čestitke igračima Partizana,jer su oni u onom jučerašnjem mučenju,koji i jedni i drugi nazivaju fudbalom,pokazali neke karakteristike koje krase ovu igru!Fudbaleri Zvezde nisu napravili nijednu akciju.Odgledao sam kompletan meč,i nisam mogao da verujem koji ljudi igraju fudbal za moj,nekada omiljeni klub.Šta li onim nesrećnicima puštaju  da gledaju.Po onome što su prikazali,verovatno im stručni štab pušta nezaboravne utakmice naše reprezentacije kad je Siniša durisao iz svog 16. u protivnički do iznemoglosti.Ono je sramno!Kompletna uprava je toliko sumnjiva,počev od kriminogenog predsednika pa do izbezumljenog trenera!Ko je onog čoveka stavio na klupu ekipe,interes tima mu sigurno nije bio na prvom mestu!

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
srecan zbog pobede,ali igra prikazana je u najmanju ruku....nula...i ja bih bolje odigrao u napadu od klea i ekipe...uzas.....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
dva puta sam umro,prvi put u petak kad je olimpijakos izjednacio i drugi put u subotu ujutru kad sam gledao reprizu.....pa da su nas i gejlije jos dobile u subotu vece ja ne znam dal bih pretekao ikako...... :hammer: :hammer:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
hahahahahah!!!!neeee,imao sam neki osecaj da cemo dobiti.....bar je pao lep gol,kad vec imamo kljusine u napadu.... :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sta reci do svaka im cast............nema veze,sreca je bila s nama u zagrebu A ovaj put nas je zaobisla u :'( :'( :'( :'( :'( oba dana ali Boze moj bice jos prilika.......PARTIZAN SAMPION......

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
cek,prsli smo i drugu tekmu?van tokova sam kao Karas posle kise....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
vodili smo pola kosa i 3sek pre kraja primili trojku, a u regularnom delu BO je izjednacio za produzetak 2sek pre kraja sa sjajnim slalomom od kosa do kosa :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:

Vrh Dno