Partizan

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Ma nije ovo vise za slavlje. Ovo postaje rutina, dosadno brate... :lol:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Hah. Nije valjda da su se zvezdasi cak nadali necemu? :)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
stvarno smo najgora ekipa.....zali boze sto igramo ligu sampiona pa mi ne mozemo da pobedimo ni mrtvu bragu,auuu koji skandal od partizana....

SkorpionSV

Junior member
Učlanjen(a)
30.01.2011.
Broj reagovanja
0
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HBjlx-fAGxY[/youtube]

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sjajno :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Prilozi

• 19337_1360614453584_1178237906_31078804_432967_n.jpg
    19337_1360614453584_1178237906_31078804_432967_n.jpg
    37,6 KB · Pregleda: 109

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
MOZE KLJUC NA OVU TEMU ....PA DOKLE VISE :doh: :doh: :doh: :doh:  STVARNO NEMAJU POJMA.... :yeswink: :yeswink: :yeswink:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Nije još, evo sad će...  :D

Isfrustrirani Zvezdaš urednik.

p.s. Ću vam otvorim kasnije, bar malo da vam ga zavučemo i mi...  :doh:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Onaj fudbal je tragedija.Obe ekipe su užas,kao i cela ta liga,osim što Partizan ima bolji njuh za te strance-mediokritete!Onoliko nemaštovitosti,nekreativnosti,nepoznavanja osnovnih pravila igre(prijema i predaje)odavno nisam video.A poseban je utisak komentator kome svaki igrač koji uspe  na tren da primiri loptu ima izuzetnu tehniku.Sinoć sam uživao u LŠ i sprao gorak ukus u ustima od popodnevne utakmice.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Zvezdane, mnogo si strog. Čak sam i ja u ovom porazu uspeo da prepoznam neke elemente koji su mi strašno nedostajali u zvezdinoj igri još otkad je Muslin bio trener. Šteta je što ne dadosmo bar jedan gol iz onih šansi u drugom poluvremenu (bilo ih je par nastalih posle duže vremena iz akcija, a ne iz nasumičnog pritiskanja i nabijanja), sa 2:1 na Marakani bi bilo sasvim neizvesno.
A kad već spomenu LŠ, onakav Real odavno nisam gledao, od doba Zidana i debelog Zube. Murinjo opet demonstrira silu :doh:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Bice Real prvi...ali tema je Partizan.Prija mi rezultat,mada neke igre i nije bilo.....nama je garavi izgleda ok,a onaj vas...natrag na plantazu...2 onakve prilike ne bi ni pijan promasio.... :doh: :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Jesam strog Mito,ali samo iz jednog razloga.Nije mi jasno da pored svih dostupnih informacija koje su permanentno u opticaju,tv prenosi,seminari,trista čuda,mi ne možemo da izbacimo vrhunskog igrača već dve decenije.Škola fudbala nam je dramatična,znam,zato što sam je prošao pre dvadesetak godina.Nedopustivo je da igrač kao onaj Tošić može da igra za prvu ekipu Zvezde.Jesi li ga video juče,hoće momak da se gurka sa pomoćnim sudijom,plus one idiotske fore sa nabijanjem glave pod grkljan protivnika.Drugo,ja sam juče video da Crvena Zvezda ne zna da igra brz fudbal.Pa oni donose loptu jedni drugima,i što je najgore,nakon predaje lopte stoje.Ej,stoje tipovi kao da ne gledaju kako se igra moderan fudbal,kako se razvija igra,kako se otvara prostor.Iz toga mogu samo da zaključim da su ti momci slabi fudbaleri bez imalo talenta,i pitanje je kako je većina njih završila u Zvezdi.Nisam ja juče stekao utisak da je Zvezda imala bilo kakvu igru.Dođu do 16 metara protivnika(i to iz razloga što im je Partizan prepustio igru)i onda ne znaju šta će sa loptom.Sve na silu,gurku,nigde duplog pasa,lopte u prostor.Neću ni da spominjem one indijance u odbrani koji driblaju i gube loptu ispred svog šesnaesterca.Ma ne mogu da ih smislim,ako bar ne znaju da igraju,neka trče!

Vrh Dno