Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Kazem ja da ti ne znas sta znaci gegula...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Gegula je srpski vojnik, izdržljiv kao pas. Uglavnom se vezuje za I svetski rat.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
Kazem ja da ti ne znas sta znaci gegula...

http://vukajlija.com/gegula/197529

Pa onda...

"gegula( geak); Prihvatili ga (izraz gedža) i oficiri srpske vojske, sa izvedenicama gedžovan, gegula...neotesan"

"Gegula-Geak,Gedza... seljak-prostak, primitivac, pogrdni naziv za coveka iz Srbije preko Save, gegula-geak od miloste, geacina-veoma pogrdan izraz... Dolazi od reci zemlja (gea)"

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ajde bar nesto da znate a sad glave natrag u dzak da se pasuljite...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
pera je napisao(la):
Kako je klub koji je dao reprezentaciji nosioce igre u poslednjih pa skoro 30 god mogao da unazadi košarku,

Rezultati Srpske kosarke od 2001 se bas lepo poklapaju sa Duletovim povratkom u glodare. Ne racunajuci 2001 i 2002 dok smo jos bili Jugoslavija, stvarno imamo extra rezultate. Jedno srebro u Poljskoj i nekakve Univerzijade i slicno.

Pero ti moras da shvatis nesto, taj tvoj Dule daj mu NBA tim, daj mu reprezentaciju Spanije ima da ga izduva najstrasnije. On moze da radi samo sa decom jer je gonic robova, terorista i bukac, ko prezivi tu torturu DV postane dobar igrac. Na zalost mnogi zavrse karijeru jer ljudski organizam tesko podnosi tolike napore u mladosti. Njegova metodologija je udri na viku i dreku, gusi, davi, gini,... U ovo sam stoprocentno upucen jer mi je bratanac kod njega i vrlo dobro znam kako i sa radi. On bre truje decu svojim bolesnim stavovima, odatle i izjave Bogdanovica "neka sad igra Dzenkins za reprezentaciju, ja cu razmisliti". Jel to tebi normalno da se deci usadjuju takvi stavovi u mozak?

I Partizan u kosarci jeste insitucija ali samo zahvaljujuci bivsim igracima koji ga vode. Dok su se iz CZ na sve moguce nacine ispumpavale pare vi ste znali da igrate sa svim vladama i svim vlastima. Zahvaljujuci Duletu doziveli smo u sred Beograda da i nas i vas  operu igracki slabiji Cibona i Cedevita. Svaka cast za uspehe u Evropi to niti pokusavam niti zelim da vam osporim ali cu uvek da osporim seljacinu i geaka DV, njegovu metodologiju, ponasanje, buku i dreku.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Zato sto nemate metodologiju razvoja igraca vec covica I nesu ilica zato vam I nece biti bolje..a institucija ce jos dugo vremena da vam dize noge...posle onakve utakmice 5:3 kad ste napravili prvu I jedinu pobedu I lud je video da se namesta da zvezda uzme trofej ali...I dule institucija se pita..

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Al ste se raspisaliiiiii kao da je zima hahahaahahah

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Gegula znaci ljakse a ne glupson pa makar budi u skladu sa svojim nikom. Niko ne pominje Covica i potpuno je debilan argument za odbranu krmka Vujosevica, Nebojsa Covic i imenjak mu Ilic. Krmak je krmak i pre i posle Covica a ako nista drugo u odnosu na DV, Covic je pojam gospodstva i kulture iako je i on svetlosnom godinama daleko od toga.

Ako si ti tipican primer navijaca, iskreno niste bolje ni zasluzili od krmka i Djure frizure mutavog lopingera.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Prestani da vredjas po 1000x... I ko ti je rekao da izvadis glavu iz dzaka...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Rekoh ti sta znaci i sta ne znaci gegula, to je bre jasno svakom detetu. I sta tebe tu vredja gegula?

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Dule Vujošević ili kako negde napraviše emisiju o njemu "KANT IZ PLEMENA KUČA" ko je to odgledao biće mu jasnije neke stvari , i biće mu jasnije zašto ga porede sa takvim čovekom.
I jedan i drugi su mogli da funkcionišu samo  u svom okruženju .

A kriviti Dula da je uništio srpsku košarku nije smešno već nemam reč za takvo nešto,da jedan trener dobar,loš bilo kakav uništi celokupan sport (košarku ) u jednoj zemlji je glupost ravna tome da je zemlja ploča.
Gde su bili vajni zaštitnici ove igre u vidu vesića,pauka,žeželja,zmagadina,i ostalih znanih i neznanih junaka da spašavaju što se spasti može?
I konstatacija da pored nabrojanih POLITIČARA Partizan ima političku podršku je glupost,ovde se ništa i ne može uraditi bez tih smradova,ali reći da mi jesmo a vi niste imali podršku je glupost opet da ponovim.
I možete do sutra da pljujete Dula on ima kakve takve rezultate,sada vama trpaju dolare u dupe pa vi napravite 20% manje rezultate nego on i biće ok,ako mislite da je sve u parama.
Sprcane su pare u rupu bez dna zvana sdcz i rezultat toga je da vk,kk,i još po neki k nisu više članovi sd,i sada pokušavaju da sa raznim terzićima,čovićima i inim junacima od kobasice naprave vola ,pa to ni nemci nismu uspeli.
Napolju kiša pa imam vremena da vam sve ovo objasnim,da je sunce napisao bih samo
Partizan jedini srpski šampion,kako je Tegi najavio novu sezonu

PA-PA

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Duletovom ocu je očigledno uspelo da od kobasice napravi vola  :hammer:

Vrh Dno