Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
Ajd dobro....mislio sam da ima o cemu da se prica...a ovako je dosadno...pogotovo o glodaru Srpske kosarke  :p :p :p

hehehehe..da ste imali ovakvu instituciju proteklih deceniju I po  ne bi tako pricao al dobro....u ostalom ovaj covek je zasluzio da se napise knjiga o njemu..toliko o kosarkaskoj velicini...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Neka fala, samo vi uzivajte u njemu, i njegovim uspesima....svaka mu cast...a oko tog spisateljskog aranzmana, imate Sanju Marinkovic sa Pinka, MIr Jam ili mozda Isidoru Bjelicu...mada kad bolje razmislim moze i Danijela Still pa uz  Gloriju za 299 din  :hammer: :hammer: :hammer: :bleh: :bleh: :bleh:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Sve i da si u pravu slavisa ulazak vesica covica i ostaluh u cz je milionima svetlosnoh godina vece sranje za sve a ne samo kosarku od pojave Vujosevica,milionima godina. A d saopstenja mozete da napisete knjigu pa uz gratis bllic ponedeljkom umesto ruskih bajki za decu da delite.

Gegula daj neku prognozu za veceras,strucnu .

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne, idem sutra. Prota ne dolazi, bolestan je. Nego reci ti meni kakva je kombinacija za sutra oko kotlića?

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):

al po guzici...@prota71 ona imena gore koje pominjes su meni nepoznata a sto se tice pinka taj kanal za mene postoji samo u novogodisnjoj noci kad se dobro usljemam...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Opaaaaaaaaaa idemo misevi svi iz rupa sad dok macka spava.....doslo I vasih 5minuta...kako smo otvorili utakmicu tako smo I prosli ali nema veze to je sport nekada moras I da izgubis...sve u svemu zasluzena pobeda miseva...

Vrh Dno