Partizan

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Jebeš čoveka koji se ne svađa zbog sporta ili politike  :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
pera je napisao(la):
TOYOTA kup nije svecko prvenstvo,eto.

Pa nije ni kup a pise mu u imenu :hammer:

Ono sto je bitno je da smo osvojili sve najvece trofeje koje poznaje svetski fudbal a kako se koji zove sasvim je nebitno. Isto kao Bajern, Real, Barsa,... To je nase drustvo i nasa ekipa. Vi ste u rangu sa Djenovom, Torinom i slicnim shupcima :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
pera je napisao(la):
Kalve sve gluposti neću ovde pročitati,čuj ovo.Pa on vam ugasio kkklub naterao vas da pratite,navijate i svađate se sa nama ne za kkcz već za kkfmp ex kkczt ex ilr. Znam da ga sanjate noću ,a sad i danju i da znate da je ovo instant uspeh zbog para pa se već brinete šta će biti kad čovke popase disciplinsku i para ne bude.
Al neka vas uživajte u paralelnom univerzumu gde je DULO vama dudlao ,a ne vi njemu i tako godi/nama

Dudlao je prosle godine a i ove ce, i one tamo i one tamo...

Sad ce da pocne da dudla Covicu dok jedno yaye sishe Vucela a na drugom se menjaju Bjela i Cure :hammer: :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
Jesko brate jaka je fora ...sedi 1... :hammer: :hammer: I stvarno treba da sednete svi cigani zajedno I kec ko vrata...grb ste prodali himnu nemate....

Tu foru ste od mene prvi put čuli a upravo je panther popio.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Koji ti imaš problem u glavi? Zar ne primećuješ da si jedino ti u celoj diskusiji prešao sve granice ukusa? Naučno je dokazano da vređanje i psovanje nastaje u trenucima intelektualne inferiornosti.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Obozavam ove ciganske pobornike...pogotovo sajber navijace,koji ce da glavu dadnu zarad svoje Zvizde i tipkovnice...
Ajde nabrojte prvu postavu lijepe vase Zvizde ako ste tolko navijaci i pravobranioca vaasega lipog nogomjetnog kluba  :D

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Baki-Pa je napisao(la):
Koji ti imaš problem u glavi? Zar ne primećuješ da si jedino ti u celoj diskusiji prešao sve granice ukusa? Naučno je dokazano da vređanje i psovanje nastaje u trenucima intelektualne inferiornosti.
  Pojela ti sujeta intelektualnu superiornost, mali covece, da ti Jesko kaze. Na pogresnu stvar se pozivas.

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
  Ovog Bakija covek samo treba da pusti da pise i sam sebi uskoci u stomak  :hammer: :hammer: :hammer:

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
  Ako nastavim da ti odgovaram opet ces da se zajebes. `oces da se kladis?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
black panther je napisao(la):
Obozavam ove ciganske pobornike...pogotovo sajber navijace,koji ce da glavu dadnu zarad svoje Zvizde i tipkovnice...
Ajde nabrojte prvu postavu lijepe vase Zvizde ako ste tolko navijaci i pravobranioca vaasega lipog nogomjetnog kluba  :D
E moj Panteru, ja sam na Rajku Miticu od 1978. non stop. 
Rajkovic-Petkovic-Pavicevic-Mbodj-Ibanjez-Jovanovic(Donald)-Grujic-Vered-Katai-Jovic(Plavsic)-Vieira. To bi trebalo da istrci sutra vece, samo nemam pojma hoce lu stici da se licenciraju Plavsic i Donald do sutra. Ako ne onda ce i Ristic biti u kombinaciji a Jovic sa klupe.

Sent from my HTC One using Tapatalk

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Boki, vala svaka cast...Ja ovo nista ne znam...davno sam zavrsio sve ove skole, tako da i ovi sto daju keceve u moje vreme su dobijali pcelice i cvetice a u prezama petarde a tako ce proci i u ovom kolu predvalifikacija...

Vrh Dno