Aminpera je napisao(la):Jebeš čoveka koji se ne svađa zbog sporta ili politike![]()
pera je napisao(la):TOYOTA kup nije svecko prvenstvo,eto.
pera je napisao(la):Kalve sve gluposti neću ovde pročitati,čuj ovo.Pa on vam ugasio kkklub naterao vas da pratite,navijate i svađate se sa nama ne za kkcz već za kkfmp ex kkczt ex ilr. Znam da ga sanjate noću ,a sad i danju i da znate da je ovo instant uspeh zbog para pa se već brinete šta će biti kad čovke popase disciplinsku i para ne bude.
Al neka vas uživajte u paralelnom univerzumu gde je DULO vama dudlao ,a ne vi njemu i tako godi/nama
gegula je napisao(la):Jesko brate jaka je fora ...sedi 1...![]()
I stvarno treba da sednete svi cigani zajedno I kec ko vrata...grb ste prodali himnu nemate....
Mozda, al` tebi vise pristaje.Baki-Pa je napisao(la):Tu foru ste od mene prvi put čuli a upravo je panther popio.
Pojela ti sujeta intelektualnu superiornost, mali covece, da ti Jesko kaze. Na pogresnu stvar se pozivas.Baki-Pa je napisao(la):Koji ti imaš problem u glavi? Zar ne primećuješ da si jedino ti u celoj diskusiji prešao sve granice ukusa? Naučno je dokazano da vređanje i psovanje nastaje u trenucima intelektualne inferiornosti.
E moj Panteru, ja sam na Rajku Miticu od 1978. non stop.black panther je napisao(la):Obozavam ove ciganske pobornike...pogotovo sajber navijace,koji ce da glavu dadnu zarad svoje Zvizde i tipkovnice...
Ajde nabrojte prvu postavu lijepe vase Zvizde ako ste tolko navijaci i pravobranioca vaasega lipog nogomjetnog kluba![]()