Partizan

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Djole pa mora neko da vas podseti na realno stanje, vidis da ste se ususkali u misljenju da ste najbolji a stvarnost je sasvim drugacija. Dno jebote.

I cisto radi pomirenja da vidite kako su Covic i Vujosevic zajedno napustili Pionir posle utakmice.

http://www.fotos-hochladen.net/uploads/slavonijanidg91lq2z.gif

Trazi Covic od Vuje savet kako da se resi Dzajica  :hammer: :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):
pa gde je vise prota? Protoooo....!

Dare, skoncentrisao sam se na neke druge stvari....pazi svaka slučajnost je namerna  :D :D :D
Khmmmm, khmmmmmm... :nowink: :hammer:

Prilozi

• ronjeremy.jpg
    ronjeremy.jpg
    46,3 KB · Pregleda: 243
  • Picture 154.jpg
    Picture 154.jpg
    118,5 KB · Pregleda: 172

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
samo za simpsona znam da ih on voli u dusi a govori suprotno :bleh:

Prilozi

• topalovici.jpg
    topalovici.jpg
    112,3 KB · Pregleda: 715

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
hahahaahaaaa......samo cekam sad ove fudbalske strucnjake sto su komentarisali u onoj osrednjoj temi cigani,da cujem sta im je sad zasmetalo.............ajmo misevi sad po parce sira svaki i u rupu da vas ne cujem do jeseni..... :asshohe:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Alo paoooooori grobarski, jel ste radosni???? :D :D :D
Ajde i treba da budete, pobedili ste sa 1:0 FK Crvena Zvezda dana 18.05.20113.god i verovatno osvojili prvenstvo...boljom igrom u drugom poluvremenu...prvo je bilo shit a drugo je jos i licilo na neku nebuloznu fudbalsku predstavu.
Svaka cast na boljem srednjem redu, malom Lazaru i Mitrovicu svakako a i Mazicu koji je stvarno"najbolji"sudija u Srbiji danas  :bleh: :bleh: :bleh:
Opet antifudbal na deli i na zalost jos veci fijasko na svetskoj sceni!!
Ima jos dva kola, mozemo se nadati svemu i svacemu ali ukupno kad se sagleda partizan je manje gresio i rasprodavao bodove u proteklom 2012/13 prvensvu!!!
Evo ovako molim, da se malo dovedete i naucite redu, kulturi...pozzz Prota  :bye:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Cemu da se nadas? Da groblje izgubi 6 bodova u ovoj ligi? Smejurija. A i to da se desi, ne treba mi takva titula. Ovi igraci ne zasluzuju da budu prvi, nisu oni krivi sto ne umeju.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Bojane, gleda mi se fudbal, pravi fudbal... a Ja ge nevideh jos od ere Dekija Stankovica...Ajd bese ga malo kod Muslina..ovoj je uzas. :'(

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
A prosli derbi kao nije bio fudbal? Perfektan, dinamican, kao nekad jebote. Ovo sad tuga i zalost, mnogo smo slabi mada nisu ni oni nista bolji. Bolji taman za ovaj jedan. Mi nemamo sredinu, bekovi nam igraju stopere, krila bekove, rekreativac Miki na sredini, Kasalica u svadji sa loptom, nezainteresovani Dauda, Garido kao muva bez glave...Kadu nesretnik moze samo u nasoj i CG ligi da igra a sto je najludje ni neka buducnost tima se ne nazire sa ovim pravilima o broju stranaca.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
klasicni komentari ..nisam bolje ni ocekivao..te fudbal nam je sranje,te nemamo srednji red,te fali nam kondicija ,te sudija ne valja nista...bla bla bla blaaaa...trla baba lan da joj prodje dan...pa nista drugo ni ne znate nego da osporavate neciji uspeh..u ostalom od cigana se ni ne moze ocekivati nista bolje.....fudbal kakav je takav je bolji nemamo niti cemo imati..mene je toliko interesovao mec da sam gledao teniskog maga federera....vi gospodo se vratite u misije rupe i cekajte da vam vucic na jesen napravi mozda tim za titulu....igrali smo ko pi..e zadnjih nekoliko kola ali smo u derbiju rezultatom pokazali gde titula treba da bude....a da smo radosni jesmo,zadnjih pet godina vam dizemo noge u fudbalu ,10 u kosarci i 20smo vas trpali u vaterpolu i to sve gospodo bez kondoma i bez lubrikanata...NA SUVO...deri magare dok su noge u blatu..

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Cestitam svim grobarima na pobedi,bili ste bolji svaka cast.

sicco

Junior member
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Broj reagovanja
17
Svakako da nam je fudbal u out-u i da o tome ne treba trositi reci ali i u takvom fudbalu neko mora da bude PRVI a problem cigana je sto to nisu oni.
Zao mi je najvise onih koji zive blizu Ade Ciganlije. Plasim se da ne skoce u vodu :hammer: :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
klasicni komentari ..nisam bolje ni ocekivao..te fudbal nam je sranje,te nemamo srednji red,te fali nam kondicija ,te sudija ne valja nista...bla bla bla blaaaa...trla baba lan da joj prodje dan...pa nista drugo ni ne znate nego da osporavate neciji uspeh..u ostalom od cigana se ni ne moze ocekivati nista bolje.....fudbal kakav je takav je bolji nemamo niti cemo imati..mene je toliko interesovao mec da sam gledao teniskog maga federera....vi gospodo se vratite u misije rupe i cekajte da vam vucic na jesen napravi mozda tim za titulu....igrali smo ko pi..e zadnjih nekoliko kola ali smo u derbiju rezultatom pokazali gde titula treba da bude....a da smo radosni jesmo,zadnjih pet godina vam dizemo noge u fudbalu ,10 u kosarci i 20smo vas trpali u vaterpolu i to sve gospodo bez kondoma i bez lubrikanata...NA SUVO...deri magare dok su noge u blatu..

Slusaj ti bilmezu. Prvo niko nije osporavao jucerasnji rezultat, drugo izneo sam sta nama fali a fali nam mnogo toga. Trece niko sudiju pominjao nije iako ima mesta i za to jer je pre faula nad Markovicem bio faul za nas, sto je na kraju i resilo utakmicu. Ali to se desava i niko nema pravo da sudiji zamera.

Kukali ste mesec dana kako su Vucic i Covic namestili prvenstvo, po svim medijima, kao poslednje fukare a samo idiot ne moze da skapira da medjusobne trgovine nikada nije bili niti ce je biti. Ja ne trazim opravdanje za sinocni poraz, mi smo titulu izgubili jesenas protiv Radnickog, Spartaka i ostale boranije i samo igrom slucaja smo dosli u situaciju da se sinoc za nju borimo. Sa ovim igrackim kadrom to je nemoguca misija, to je jednostavno tako i nikako drugacije. Od dva losa tima na terenu mi smo bili daleko losiji, sa manje opcija za kombinovanje i taktiku. Povredi se kljucni nas igrac u desetom minutu a nemas opciju na klupi. Moderan fudbal podrazumeva igru po bokovima, mi smo imali jednog krilnog napadaca celih 10 minuta a na klupi ni jednog. Igra podrazumeva brze i ofanzivne bekove a mi imamo jednog vola Petkovica (Vesovic nije bek a nije ni krilo). Sredina terena podrazumeva da imas defanzivnog vezistu, centralnog i ofanzivnog  mi smo imali dva defanzivna, jednog nepokretnog i jednog izgubljenog u prostoru. I kako ti da spremis tim sa takvim igracima? Prenesi to na basket je to daleko bolje razumes, zamisli da imas tim bez pleja sa jednim krilnim centrom i 4 centra? Kako bi ti igrao u toj situaciji? Kakvu taktiku bi postavio?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
E bre gegula.....eto, pravi partizanovac gleda Federera, utakmica sezone za vas a ti tako izdajes a onda bla,bla,bla,bla snimljene price i pominjanje zivotinjskog carstva....fuuuuuuj bre, ajd malo kreacije, inteligentnije nesto ili je ponestalo ideja kao "kk instituciji".
Evo ti trenera Vuka u BLIC-u..."Mama, ova pobeda je za tebe"  :D :D :D :D :D :bleh: :hammer:

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Ni svi silni stranci koje ste doveli vam ne pomažu!Dominacija se nastavlja!!!!

Vrh Dno