Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
dobise nas cigani sinoc zasluzeno jos smo imali vetar  u ledja od sudija ali....nije bilo igre posle prvih deset minuta sam znao epilog ali sam se ipak nadao....ali uzalud....nema veze i ovako je dobro,jos uvek imamo prednost,svim snagama na sledecu tekmu jer ako dodje do pete to je macka u dzaku...cestitam na pobedi,zasluzeno nema sta....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
au... institucijom na prostituciju....dule je car...znao sam da ce da spremi neki trik za veceras....sjajan je...doktor domace kosarke...ziva legenda...zvezda ima bolji tim ali strucnjak sa pokerom ociju (cova) se petlja tamo gde mu nije mesto.....ali nema veze...odoh da pijem pivo ....grobari ziveli a vi cigani pocnite sa treninzima od nedelje odmah jer morate jos da trenirate dA bi iole probali da nas ugrozite....

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
au... institucijom na prostituciju....dule je car...znao sam da ce da spremi neki trik za veceras....sjajan je...doktor domace kosarke...ziva legenda...zvezda ima bolji tim ali strucnjak sa pokerom ociju (cova) se petlja tamo gde mu nije mesto.....ali nema veze...odoh da pijem pivo ....grobari ziveli a vi cigani pocnite sa treninzima od nedelje odmah jer morate jos da trenirate dA bi iole probali da nas ugrozite....

pazi njega ide da pije,, pa zar nisi ko ja unapred proslavio ("u najavi") titulu.. cek mozda crveni znaju koji im je ovo rekord  :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jel to Dule car spremio trik da mi sutnemo 27x za 3 poena a ubodemo 3? Stvarno odlican trik, e jadni li ste.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
djole,gegula ja sinoc nazdravljao za svaki slucaj. jeste trik pustiti vas da gadjate,ali tek posto je video da vas nece. za djola i gegulu na gradcu pice na mene,za mitu 2 rakijice(da se ne rastuzi). i sto bi rekli,jebi fmp,oo jebi jebi fmp

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Jel to Dule car spremio trik da mi sutnemo 27x za 3 poena a ubodemo 3? Stvarno odlican trik, e jadni li ste.

hahahahaahah nisam ni sumnjao da se razumes u kosarku..dal si se zapitao sto ste sutirali trojke??? u ostalom necu ti objasnjavam....

djole na prosloj sam slavio titulu tako da sad ovo cisto onako da se kaze da sam se pocastio....vidis brate u cemu se mi razlikujemo od cigana ,ni poraz ne znaju da prihvate....
SAMO JE NEBO IZNAD NAS 2013..... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
djole,gegula ja sinoc nazdravljao za svaki slucaj. jeste trik pustiti vas da gadjate,ali tek posto je video da vas nece. za djola i gegulu na gradcu pice na mene,za mitu 2 rakijice(da se ne rastuzi). i sto bi rekli,jebi fmp,oo jebi jebi fmp
HVALA PERO EVO NESTO ZA UZVRAT...

Prilozi

• CKALJA.jpg
    CKALJA.jpg
    33,3 KB · Pregleda: 108

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
pera je napisao(la):

Vidimo se mi u subotu, da vidis kako se sudi  :nowink: :tbumb:
Ovako slab ucinak suta za 3 poena ...gegula i djole+pera  i nadjite ako ima jos koji grobar i dobili bi Zvezdu...E sad, ZVEZDA samnom u timu..na mestu koje su igrali Subotic, Simonovic, Lazic....PUKLI BI GLODARI BAR SA 5-10 RAZLIKE  :bleh: :bleh: :bleh:
Ajd cestitam u svakom slucaju, nadao sam se 5-toj tekmi, da zasluzi ovo nase prvenstvo lepu kosarku ali dzabe, Zvezda je sama sebe pobedila...nije to partizan niti kakav institucija Dule (to je zaista smesna konstatacija za ono nevaspitano stvorenje)..vec sama Zvezda!!!
Vi da ste neke zveri satrli bi nas sa 50 razlike...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
dobro bre slavisa,pa jel nije sramota da ova deca igraju pun gas na +26 i to u gostima. malo popuste i sad kukate da to nije dosta. nema veze uvek je tu sledeca sezona,vi to bar znate. i ovaj put prodje bez obriši suze mala moja i gurketa u akciji.sve sve,al ona banana bertransa rašku je potez serije,čak bolja od onih koje je podelio simonovicu i fratru.

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Čestitke Partizanu, očigledno su bili mnogo bolji u finalnoj seriji ... mada nisam pratio ni jednu utakmicu - ne gledam Pink i sportske prirdbe u kojima učestvuje D.Vujošević  :toalet:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Vidim ja da ovde ima vise strucnjaka mada da vi imate duleta na mesec bi okacili njegovy sliku ali nazalost covek je izabrao prave boje....to pisanje 27-3 da je razlog gubitka tekme je smesno ali vas razumem jer vi to gledate navijacki...

Sent from my NEOBOX using Tapatalk 4 Beta

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
gegula je napisao(la):
Vidim ja da ovde ima vise strucnjaka mada da vi imate duleta na mesec bi okacili njegovy sliku ali nazalost covek je izabrao prave boje....to pisanje 27-3 da je razlog gubitka tekme je smesno ali vas razumem jer vi to gledate navijacki...

Sent from my NEOBOX using Tapatalk 4 Beta

Pa neces valjda da gledamo iz sudijskog ugla??? :bleh: :nowink:

Vrh Dno