gegula je napisao(la):au... institucijom na prostituciju....dule je car...znao sam da ce da spremi neki trik za veceras....sjajan je...doktor domace kosarke...ziva legenda...zvezda ima bolji tim ali strucnjak sa pokerom ociju (cova) se petlja tamo gde mu nije mesto.....ali nema veze...odoh da pijem pivo ....grobari ziveli a vi cigani pocnite sa treninzima od nedelje odmah jer morate jos da trenirate dA bi iole probali da nas ugrozite....
simpson H je napisao(la):Jel to Dule car spremio trik da mi sutnemo 27x za 3 poena a ubodemo 3? Stvarno odlican trik, e jadni li ste.
HVALA PERO EVO NESTO ZA UZVRAT...pera je napisao(la):djole,gegula ja sinoc nazdravljao za svaki slucaj. jeste trik pustiti vas da gadjate,ali tek posto je video da vas nece. za djola i gegulu na gradcu pice na mene,za mitu 2 rakijice(da se ne rastuzi). i sto bi rekli,jebi fmp,oo jebi jebi fmp
pera je napisao(la):djole,gegula ja sinoc nazdravljao za svaki slucaj. jeste trik pustiti vas da gadjate,ali tek posto je video da vas nece. za djola i gegulu na gradcu pice na mene,za mitu 2 rakijice(da se ne rastuzi). i sto bi rekli,jebi fmp,oo jebi jebi fmp
gegula je napisao(la):HVALA PERO EVO NESTO ZA UZVRAT...
gegula je napisao(la):Vidim ja da ovde ima vise strucnjaka mada da vi imate duleta na mesec bi okacili njegovy sliku ali nazalost covek je izabrao prave boje....to pisanje 27-3 da je razlog gubitka tekme je smesno ali vas razumem jer vi to gledate navijacki...
Sent from my NEOBOX using Tapatalk 4 Beta