ajde sad da napisem hladne glave vidjenje derbija...
u 3 prethodne utakmice sjajni trener fmp nije video odakle mu preti najveca opasnost pa je i ovog puta dopustio da ga sam bogdanovic pobedi..nedopustivih 36p u tako vaznoj utakmici samo je dokaz nemoci trenera..slobodno se ovaj krah moze pripisati gazdi fmp covicu jer on sam inace je jako kompetentan za basket i strategiju,posto je on taj koji dovlaci igrace u zvezdu i odredjuje ko ce koliko da igra..sramota,vec sam i sam to sve prosao u fmp,ali pravom fmp ne ovom sada gde ga mesaju sa zvezdom..dakle,taktika nula ,bogdanovicu otvoren teren potpuno da radi sta hoce,pik and roll odbrana nula,totalno pogresna..u napadu bez ideje pogotovo pred kraj poslednje cetvrtine kad je greg popovic postavio zonu 1/3/1..nema ideje,igra sa malim mitrovicem ako se ne varam a najbolji suter u timu simonovic mu sedi na klupi..borili su se stvarno sto dokzuje i ogroman broj uhvacenih lopti u napadu ,mislim da su iz drugog napada dali preko 15p sto je odlican uspeh..
ne bih da pominjem partizan jer sam njima pogotovo jebao majku za te iste skokove i neke nebuloze i resenja u napadu ali nije lako dobiti zvezdu 3x za redom,nije lako dobiti ni puno lakseg protivnika pogotovo kad na tribini imas hiljade navijaca protiv tebe,ali momci su pokazali da vrede,e tu je presudio greg popovic ,taktika ,konstantno ispiranje mozga igracima kako i sta trebaju da rade donosi plod..
sto se sudjenja tice po meni najbolje do sada ,bilo je po par gresaka na obe strane ali nista sto bi uticalo na rezultat,sve usvemu partizan zasluzeno dobio....
i na kraju ,ima i dogodine keep working........