Partizan

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ahahahhahahahhahahahhahhahhahahahahahahahhahahahahhahahhahhahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhhahhahhahhahha............
A gegula, gegula...i ti si mi kao neki takmac za ozbiljnu pricu...cim je frka odma se hvatas za neke glodare  :yeswink: :yeswink: :hammer: :hammer:
Odrali smo Vas i to treba da vam je jasno...to kako ste poceli tako ste i zavrsili znaci KAKO SMO VAM DOZVOLILI DA IGRATE TAKO STE I IGRALI!!! Tako se to zove...A sve ostalo Vam je Baki danas predvideo.. :hammer: :hammer:
Ajd nek ste mi zivi i zdravi..

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Fotos je sjajan samo boja macke da je crno bela  I to je to...

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
"Pavlović naseda
na provkaciju i to je njegova greška, ali se ne
svira faul kada ga igrač provicira, već usled
njegove reakcije. "

Gegula, vidi ga ovaj tvoj institucioni sta prica.  :lol:

Pazi, koliko je strucan, to necu da komentarisem.

Samo znam da kad bi te on trenirao, shibao bi te pruticem svakog treninga... ali i dalje bi ga voleo. :hammer:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
I sta je to da sve neki grobari vole da fataju za jaja?  :-\

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
black panther je napisao(la):
Mi bar ćutimo Kad izgubimo,Kad vi izgubite krivi Su I Vučić,sudije,Karadžić...
Pa evo kako cutite.  :hammer:
Svaki put kad ga okrkate od Zvezde bude kriv Vicic, a i sudije.... a i zvezde, Kleopatra, ma sveeeeee!  A Tole je kriv svakom timu u ligi, osim naravno jednom...  :-X

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ja nikad nikog ne krivim za poraz posebno ne sudije...17skokova zvezde u napadu je presudilo a sto se tice duleta I dalje mislim da je trener br1 na ovim prostorima...ne po ponasanju vec po strucnosti I tu mozete da pricate koliko I pljujete koliko hocete dule je institucija sto se znanja tice..ko I malo se razume u kosarku zna o cemu pricam a ovde sumnjam da ima neko ko se razume u trenerski posao....jedina prevaga zvezde su 3 stranca I nista vise bez njih vas metalac bije lagano bez potcenjivanja metalca..

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ako se već trudiš da ti, kao neko ko se mnogo više od nas razume u košarku, pišeš objektivno, onda nije Ok da tvrdiš da bi jedan Metalac lagano dobio ekipu Zvezde sa Marjanovićem, Kalinićem, Jovićem, Lazićem, Dangubićem, Tejićem... (Dodaj tome još neka 4 domaća igrača umesto 4 stranca, jer predpostavljam da ne bi Zvezda igrala sa samo 8 igrača)

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Goci, Gegula se razume i objektivan je isto koliko i Lomnica.  :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Umesto metalca stavi megu ili bilo koju drugu ekipu goci ne bitno je samo sam hteo da kazem da bi zvezda bez stranaca bila druga ekipa pogotovo sad kad je dzenkins drzi I vadi iz svih govana. .....
japi ne nasedam na provokacije...sretno vam veceras I neka bolji pobedi...

Vrh Dno