Partizan

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Metalac a i Mega su vrlo kvalitetne ekipe...kako Zvezda( koja je igrala sa domacim igracima protiv obe) tako vazi i za Partizan gegula...Jedino sto u ova dva tima ima dosta igraca koje je vas cenjeni trener sikanirao, mlatio, davio, samarao i pretio porodicama...
trener je ucitelj, usmerava, edukuje...autoritet a ne siledzija, bolesnik,sadista.
I sa moje strane zelim neka pobedi kvalitetniji tim.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Tacno...partizan na zalost igra ove godine bez stranaca pa mu zato ide kako mu ide....za sada blago vodimo mada sumnjam da mozemo nesto uraditi...ipak je zvezda ove godine bolji tim..ajde ceka haineken I kikiriki...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Polako Bojane možda naletite na djetiće,nijesu oni za bacanje :)
U svakom slučaju čestitam na pobedi

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Machore, nema sta da nalecemo, oba tima koja odu u finale idu u Evroligu. ;)

Jedva cekam konferenciju za novinare sazvanu od strane onog debelog, siledzijskog i nevaspiranog gmaza.

Gegula, pa vama je veceras najbolji igrac stranac, Slovenac...  :whistle: Bez njega bismo vas oduvali s parketa.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nebitni su djetici, meni vazno sto cu iduce sezone opet da gledam Euro ligu.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Muric nije stranac...on decko igra tu za neke smesne pare ko I domaci igraci...stranci su ameri a slovenci..pa I oni su nasi...nisi gledao tesnu kozu???

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
I nikad mi nece biti jasno sta nabijaci imaju protiv igraca protivnickog tima....momci igraju basket bave se sportom ne ubijaju I pljackaju da bi ih gadjali I pljuvali...stoka..

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Al je mitu usralo danas dva puta prvak u istom danu. Cestitam Bakiju i ostalim ciganima sa naglaskom na Slavisu pobegulju sa Gradac

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
pera je napisao(la):
Al je mitu usralo danas dva puta prvak u istom danu. Cestitam Bakiju i ostalim ciganima sa naglaskom na Slavisu pobegulju sa Gradac

E jbg......cuo za danas da ce biti dijetalna ishrana, a Ja sam ti sad rekovalescent...mora telo da mi ojaca...a sa fishpaprikas nem tudom, a főnök  :bleh: :bleh: :bleh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
Muric nije stranac...on decko igra tu za neke smesne pare ko I domaci igraci...stranci su ameri a slovenci..pa I oni su nasi...nisi gledao tesnu kozu???
Ne lupetaj leba ti.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Gegula, izgubio si pojam realnosti. OK, navijam za svoj klub, to razumem. Ali treba biti bar malo realan.

Vrh Dno