gegula je napisao(la):Od tebe nije sramota izgubiti ti si reprezentativac...sutra idem ceo dan da mlataram..peruci mi zauzet pa moram sam.......
pera je napisao(la):Vidim da ti nije lako,gde ideš?
A što se argumenata druge strane tiče ...nemam reči a mrzi me da kačim link gde ljubimac severa i velika nada srpske politike kaže da voli zvezdu ali da je više neće pomagati,što govori da je pomagao finansijski ,što opet govori da su sve priče o smanjenju duga i davanju para iz svojih džepova priče za malu decu i široke narodne glasačke mase (tih četiri miliona razloga),što opet govori da je to sve jedna banda neopevana i na kraju ali ne i najmanje važno,možete da budete prvaci al....
a Donalda Van Forme ako dovedemo to je samo i čisto proseravanje ,nešto kao što vi sad radite u košarci.
I voleo bih da vam druga legenda severa uđe i u fk,kad već nemate igračke legende jer su sve potrošene imate ove,mašala.

pera je napisao(la):http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/581042/OTKRIVAMO-Sta-je-razlog-ostavki-na-Marakani-Vucic-digao-ruke-od-Zvezde
pera je napisao(la):Da ne zaboravim,naravno da treba da navijaš protiv nas ,ja isto tako navijam protiv cigana pa sa kim god da igraju i to ne krijem.