Partizan

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ma bolje za nas. Partizani će izginu po Evropi a mi će oslobodimo Srbiju.  :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Pero  brate nemoj vise ko boga te molim... ma makve argumente iznosio neki se nece opasuljiti...boris se sa vetrenjacama...pusti rome neka zive u svom svetu...vidis da nam zavide pa od muke pljuju I vredjaju to je njihova filozofija napad je najbolja odbrana...u ostalom romima zabraniti da kvare najlepsu temu na forumu...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Evo ja ako stignem ko predstavnik zvezde da ukrstimo stapove na drini ;)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Od tebe nije sramota izgubiti ti si reprezentativac...sutra idem ceo dan da mlataram..peruci mi zauzet pa moram sam.......

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
Od tebe nije sramota izgubiti ti si reprezentativac...sutra idem ceo dan da mlataram..peruci mi zauzet pa moram sam.......

Vidim da ti nije lako,gde ideš?
A što se argumenata druge strane tiče ...nemam reči a mrzi me da kačim link gde ljubimac severa i velika nada srpske politike kaže da voli zvezdu ali da je više neće pomagati,što govori da  je pomagao finansijski ,što opet govori da su sve priče o smanjenju duga i davanju para iz svojih džepova priče za malu decu i široke narodne glasačke mase (tih četiri miliona razloga),što opet govori da je to sve jedna banda neopevana i na kraju ali ne i najmanje važno,možete da budete prvaci al....
a Donalda Van Forme ako dovedemo to je samo i čisto proseravanje ,nešto kao što vi sad radite u košarci.
I voleo bih da vam druga legenda severa uđe i u fk,kad već nemate igračke legende jer su sve potrošene imate ove,mašala.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Da ne zaboravim,naravno da treba da navijaš protiv nas ,ja isto tako navijam protiv cigana pa sa kim god da igraju i to ne krijem.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/581042/OTKRIVAMO-Sta-je-razlog-ostavki-na-Marakani-Vucic-digao-ruke-od-Zvezde

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
pera je napisao(la):
Vidim da ti nije lako,gde ideš?
A što se argumenata druge strane tiče ...nemam reči a mrzi me da kačim link gde ljubimac severa i velika nada srpske politike kaže da voli zvezdu ali da je više neće pomagati,što govori da  je pomagao finansijski ,što opet govori da su sve priče o smanjenju duga i davanju para iz svojih džepova priče za malu decu i široke narodne glasačke mase (tih četiri miliona razloga),što opet govori da je to sve jedna banda neopevana i na kraju ali ne i najmanje važno,možete da budete prvaci al....
a Donalda Van Forme ako dovedemo to je samo i čisto proseravanje ,nešto kao što vi sad radite u košarci.
I voleo bih da vam druga legenda severa uđe i u fk,kad već nemate igračke legende jer su sve potrošene imate ove,mašala.

Pazi juce je javno na KZS taj isti Zvezdin navijac rekao jasno i glasno, cak i nedvosmisleno da drzava pomaze KK Partizan,FK Zvezdu, KK Zvezdu i nesto manje FK beskucnik i da se te donacije od strane drzavnih firmi nece smanjivati. Znaci potpuno javno i proverivo, tako da znas da pomaze i vas i nas.

Evo i video o vasim zvezdama i vasem nastanku :hammer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eyFYq-f7wbk[/youtube]

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
pera je napisao(la):
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/581042/OTKRIVAMO-Sta-je-razlog-ostavki-na-Marakani-Vucic-digao-ruke-od-Zvezde

Pero trebalo je da slusas uzivo KZS a ne da citiras glupave medije koje sve prenesu kako njima odgovara. Ovo nije istina, javno je Vucic rekao da je izuzetno zadovoljan rukovodstvom Zvezde koje je smanjilo dug znacajno i nikad drzava nece restati da pomaze i Zvezdu i Partizan. Kao sto je javno cestitao Partizanu i Vojvodini uspeh u evropskim utakmicama. Manje kenjaj Petre bilo je i uzivo i bezbroj snimaka. A ti veruj tom smecu od novina i Srpskim "sportskim" novinarima kojih ima 0.

Ovo su iskljucivo unutrasnje stvari Zvezde.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Necu da kenjam ni manje ni vise. Ovaj kaze xa pomazu i kkcz i kkPartizan ali opet nema odgovora na pitanje zasto se pomaze pri atni klub u kosarci i opet nema odgovora koliko je to vise para uslo u kkcz u odnosu na nas u periodu evropske zvezde ,i ne kaze zasto se trpaju pare u klub koji duguje 60.000.000 eva(samo nemoj opet kako to nije tacno). Sve on kaze an ista ne kaze  a ti mu veruj ako bas hoces i imas i jedan razlog,ja nemam. Da ne zaboravim i to da je zabranio sponzorima da raskinu ugovore sa fk bezanija  i jubmes i telekom su morali da se vrate iako su poslali obavestenja o prekidu sponzorstva. Ne secam se nesto da je tako reagovao kada je telekom sa nama raskidao ugovor zbog no e.poslovne politike ili cega vec. Glupo je vise i polemisati o ovome.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Navijac tima kome je igrac i trener bio robi iz cacka koji se sa istim ovim franjom slikao na kninskoj tvrdjavi prica o hrvatima u Partizanu???? Da covek ne poveruje na sta ste spali ,tim u kom su igrali musemic,sabanadzovic,najdoski,juric,pancev, i ko zna koliko jos hrvata bosanaca slovenCa sebe naziva stubom srbstva,pa to ima samo u svrbiji.
da ne zaboravim,opet :
PITALI SMO DELIJE,NECE DA NAM KAZU,GDE IM JE OSNIVAC ZAKOPAO DRAZU. velikosrbi

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Stvarno mi je besmisleno da sa tobom diskutujem kad ovoliko lupas o stvarima koje ni najmanje ne poznajes.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
E moj petre druze..brate...grobare..odakle ti vise snaga...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
pera je napisao(la):
Da ne zaboravim,naravno da treba da navijaš protiv nas ,ja isto tako navijam protiv cigana pa sa kim god da igraju i to ne krijem.

Ako si mislio na mene, ja sam napisao da sam navijao za vas. E , vidiš, tu se malo razlikujemo. Hijene uvek navijaju protiv lavova.

Vrh Dno