Partizan

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ne mogu samo da shvatim pojedince koji neprestano vredjaju dragu bracu moju (Grobare),koji su toliko ubedjeni u Tudjmana,da se kunu u njega,a istorija kaze da je Partizan osnovan '45 a Tudjman postao generalni sekretar '54...
E sad,da li ste slabovidi,ili namerno pokusavate da provocirate,neznam,ali stvarno ste prekardasili u poslednje vreme...sve sajber navijaci,idite bre malo na neku utakmicu,napunite baterije,samo se prepucavate ovde kao nenormalni....
-Budite ljudi iako ste cigani-

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Da odem na utakmicu i da me bije grupa takvih kulturnih navijaca poput vas ovde.

Pa vi kad psujete po ribo forumima (ne svi, naravno), ko zna sta radite u realnom svetu.

I ko vas pa sad vredja. Vredja vas to sto se jedan covek setio i osnovao Partizan?!
Sve i da vas podjebavamo,palite se kao sibice.  :hammer:
Ali, mozdavas i ne podjebavamo, zapravo...

Gorane,  ludi moj mladi prijatelju, odoh. Legam 1.  :D

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
japanac je napisao(la):
Ne radi se o principima, vec o intelektualnom kapacitetu, procesuiranju informacija, procesu pamcenja. Od vise stvari koje naucis za zivota ne moze glava da boli. Stavise, oplemenjujes svoju licnost, svoju sociolosku pojavu.

Ali ti bi da uvaljujes nekome kruti, da ispravljas krive Drine, spominjes raznorazna bludnicenja... :blush:

Mislim, mozes ti to i ka meni slobodno, boli dedu cose, ali u kulturoloskom smislu lose predstavljas svoju navijacku skupinu ovde na forumu.  ;)
  Izvini za ovo " Ko se ljuti...", preterao sam.
Zbog cega mislis da se ne radi o principu? Zar svi, koje ne poznajes, nuzno moraju biti intelektualno inferiorni u odnosu na tebe? Zar svaki covek, koji iza sebe ima bilo kakav uspeh ili srecu da ostari, mora na ostatak sveta da gleda sa visine? Jesu li navijacke grupe ( Grobari, delije, ekstremi...) krem drustva pa se od njih ocekuje da budu nobles?

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Jesko brate jaka je fora ...sedi 1... :hammer: :hammer: I stvarno treba da sednete svi cigani zajedno I kec ko vrata...grb ste prodali himnu nemate....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
jesko78 je napisao(la):
I Partizan ima slican, sezona 91/92, u kosarci. I vi zivite u neznanju + agonija.

Zato i jeste veliki kosarkaski klub, bas zbog tog pehara i vecne slave sa velikanima kosarke. Koliko god sad losi niko vam nije sporio taj pehar.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
Jesko brate jaka je fora ...sedi 1... :hammer: :hammer: I stvarno treba da sednete svi cigani zajedno I kec ko vrata...grb ste prodali himnu nemate....

Po obicaju lupetas. Tu su i grb i himna za tvoju informaciju.

maksmare

Junior member
Učlanjen(a)
07.04.2013.
Broj reagovanja
0
gegula je napisao(la):
Oni znaju samo za "iz dva u jedan" ...  :hammer: :hammer: :hammer:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Vec sam bio banovan zbog ove teme jer mi bio pun Q prepucavanja. Sjajan forum je ovo,samo zbog ovakvih svadja NET drzi ''nivo'' u odnosu na  nas ovde. Moracu kao popisan da se vratim tamo i pratim teme o ff-u  :eek: :(

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Svadja kazes? Pa ja sutra mogu Peru da vodim na pice, mi i kad se vidimo ovako se castimo. To je mo brat Franjevac :hammer:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Boki,vec kad se javljas samo da ti od srca cestitam  za pomoc sto si uleteo sa stapom i kanapom mom prijatelju. Malopre se vratismo  sa V. Morave a onaj tvoj stap je LUDILOOOO ,jos po onoj ceni :respect1:
Momak je postao  strastveni ljubitelj  ff-a,zahvaljujuci  prvom kakontaktu sa ff priborom po  skromnoj ceni a vrhunskom stapu,uzivanje je bilo i za mene  pecajuci onim stapom. Pokriva mu SVE situacije,od bucova do  klenova na manjoj reci  :tbumb:

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Mafke Fly je napisao(la):
Vec sam bio banovan zbog ove teme jer mi bio pun Q prepucavanja. Sjajan forum je ovo,samo zbog ovakvih svadja NET drzi ''nivo'' u odnosu na  nas ovde. Moracu kao popisan da se vratim tamo i pratim teme o ff-u  :eek: :(

Mozda bi trebao " parental advisory " za ovu temu, ali, generalno, dobar je ovo forum.

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Ovaj forum je  fantastican.Covek ima slobodu i komociju u diskutovanju,a bez cackanja i brisanja postova ( slucaj  na NET-u ) gde je bukvalno uskraceno protivreciti ,, pojedincu,, jer se cas brisanjem delova  licnog izlaganja izgubi  svaki smisao posta na kraju .
Ovde je po pitanju slobode misljenja neuporedivo bolje i svakom su ''odvezane ruke'' u slucaju da se odbrani  ( za razliku od koknurentnog foruma ). :tbumb: :tbumb:
Samo trazim bestvo od loptaskih sportova (fudbal-kosarka jer ih je previse na tv-u u poredjenju sa puno lepihsih sportova ) a ovde  naletim... :'(.
Da bar neko voli box :blush:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Dulo nam je dudlao :)

Sent from my HTC One using Tapatalk

Kalve sve gluposti neću ovde pročitati,čuj ovo.Pa on vam ugasio kkklub naterao vas da pratite,navijate i svađate se sa nama ne za kkcz već za kkfmp ex kkczt ex ilr. Znam da ga sanjate noću ,a sad i danju i da znate da je ovo instant uspeh zbog para pa se već brinete šta će biti kad čovke popase disciplinsku i para ne bude.
Al neka vas uživajte u paralelnom univerzumu gde je DULO vama dudlao ,a ne vi njemu i tako godi/nama

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
japanac je napisao(la):
Nisam video nigde, a niko osim tebe ne insinuira takav kontekst razgovora.

Partizan je bio prvak Evrope u kosarci, a Zvezda prvak Evrope i sveta u fudbalu.

Jel tako ili nije?

TOYOTA kup nije svecko prvenstvo,eto.

Vrh Dno