Partizan

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Proto, eto ti sutra prilike da se iskupis :) pa u 19h pravac u hram fudbala. Vidimo se tamo mozda zapad sektor 4 ulaz 5.

Sent from my HTC One using Tapatalk

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
simpson H je napisao(la):
Proto, eto ti sutra prilike da se iskupis :) pa u 19h pravac u hram fudbala. Vidimo se tamo mozda zapad sektor 4 ulaz 5.

Sent from my HTC One using Tapatalk
A ne,ne mator samJa vise za to....odvec star i nemocan, odlucio sam se davno za zene,  pivo i klopu....Ovi kakvi god vole se ali jos uvek ne zasluzuju da ih uzivo gledam.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Evo da malo zatrujem temu. Okrsaj grobara i delije... gostovao sam kod gegule? Kolki covek! Kaze normalne visine 203 hahha ja 175. Tek kad krenwmo da kazimo vodu i da preplivavamo vidim koja je razlika.... gde covek pregazi ja plivam :)
Elem, riba nije radila nesto al smo se napecali. Vise on nego ja... a imao je i jednog klena pravog. Ja sam ispitivao terene, kidao bambule koje mi je gegula velikodusno davao... al dalje od 250gr klena nisam uspeo... pola dana mi je trebalo samo da se prebacim sa zabacivanja po malim rekama na zabacivanje po drini. Tacnije rukavac drine koji je veci od morave... dan proveden super... delije igubile u gostima. Iako je gegula nesebicno pustao mene da idem prvi. Teren preporucujem svima... drina je cudo. Ne mora samo lipac da se lovi. Prvom prilikom eto mene ponovo tamo

2ef9ca5af593ce0baf6e0f7cff248359.jpg

b0b8f32682d7db1ac1236d9a204a314c.jpg

42ef565cab27f5afe1b132eebf39769e.jpg

8d10fef5bacddf1728010fe0fafaccbc.jpg

16c4d43f0cba9389d663d2160493e3bb.jpg

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ajd sad Vlajko vodi ga na Rzav ili jos bolje Djetinju....da izjednacimo a i povedemo ako se ja pitam bar sa 2:1hehehehe
Al moram da te ukorim, sad kad treba da napises veliko slovo (u imenu takve reke kakva je Drina)ti pises malo a vamo kaps lok uvek upaljen

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Hhaahaaa....bravo oholi...krisom si znaci brojao rezultat koji nije bio u prvom planu naravno ali zato pica mi je jebala kevu popio sam 6l vode....nego jel si spavao nocas s obzirom da si se zapalio juce na suncu???? Sledece godine dolazis na revans ali ovaj put vikend revans a ne samo 5h pecanje..premalo je to da se obidje  lepotica DRina

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
protane pisano i postavljano sve sa telefona :), gegula, iako grobar (niko nije savršen :p ) je vrh lik, ako bude za takvu akciju vodim ga

gegula, pica bila vrhunska, zaspao sam momentalno u vozu spavao do zemuna, probudila me žeđ, sanjam kako sam žedan, čovek u vozu guli lubenicu.... ja samo gledam i patim... budim se nigde lubenice....kad nisam zaplakao :) na železničkoj sam popio 1.5 vode na eks... došao kući i još litar popio.... dobra sremačka pica :)

e sad, svim popaljenicima želim da imaju "okršaj" poput nas dvojice :) jebo vas i partizan i zvezda pecajte malo više.... manje ce biti frustracija oko totalno nebitnih stvari :) ko je bolji franjo ili milošević i ostalih gluposti

eto, ja sam jedan dan vozom na gradac, drugi dan vozom do mitrovice.... ko hoće nađe način....ostali samo seru

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
Hhaahaaa....bravo oholi...krisom si znaci brojao rezultat koji nije bio u prvom planu naravno ali zato pica mi je jebala kevu popio sam 6l vode....nego jel si spavao nocas s obzirom da si se zapalio juce na suncu???? Sledece godine dolazis na revans ali ovaj put vikend revans a ne samo 5h pecanje..premalo je to da se obidje  lepotica DRina

Sledeći put da ga vataš da te on provede po Gradcu,ionako je tamo više od mene ,a ne da beži od nas grobara ko od kuge :hammer: :hammer: osim (ivica  :bleh:) kad je klopa u pitanju.
A vidim da je i kod tebe briljirao u ruckanju,dal ga kući ne hrane il šta je u pitanju nemam pojma  :drool: :drool:.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Evo da malo zatrujem temu. Okrsaj grobara i delije... gostovao sam kod gegule? Kolki covek! Kaze normalne visine 203 hahha ja 175. Tek kad krenwmo da kazimo vodu i da preplivavamo vidim koja je razlika.... gde covek pregazi ja plivam

Eto vidiš razliku između Grobara i ostalih

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pero ja ne bezim od vas... samo ste spori.... a gegula onoliki realno moze da prodje samo na sarenom.... kroz klisuricu nema sanse hahahah
A korhner na svetskom me gleda kako jedem i kaze 'manjeg coveka da vise jede u zivotu nisam video'
A ja konobaru posle jedne porcije trazio jos... on donese jos 1.5porciju... ja pojedem i to i pocistim tanjire kome je sta ostalo hahahahah na sve to opletem ladan nektar....

Vrh Dno