Partizan

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
pera je napisao(la):
Evo da malo zatrujem temu. Okrsaj grobara i delije... gostovao sam kod gegule? Kolki covek! Kaze normalne visine 203 hahha ja 175. Tek kad krenwmo da kazimo vodu i da preplivavamo vidim koja je razlika.... gde covek pregazi ja plivam

Eto vidiš razliku između Grobara i ostalih
Pero ne palamudi :))))))) al kad dodje do spavanja ja pokrijem i noge [emoji14]

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
e sad, svim popaljenicima želim da imaju "okršaj" poput nas dvojice  jebo vas i partizan i zvezda pecajte malo više.... manje ce biti frustracija oko totalno nebitnih stvari  ko je bolji franjo ili milošević i ostalih gluposti

eto, ja sam jedan dan vozom na gradac, drugi dan vozom do mitrovice.... ko hoće nađe način....ostali samo seru

Vidi  se da si crnogorac svaka ti ko u njegosa...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Na šta si kidao bambule (vladimire) ,računam da tu nema kačenja nekog i tako to i ima li tragova štuka na tim terenima? 

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Vlada je nazalost video samo 2 terena od 10 ili 11 kolko ih ima...a stuke ima samo takve...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Vlada je video dovoljno :) vrhunski tereni.... petre fora je klasicna klenovska hitnuti bambulu u najveci krs. Kad klen lupi, brzinsko cupanje inace ode u lom. A stuke sigurno ima.goleme.... gledao sam raubove bucova koji juri ribe po 20cm ono tamo je raj.... samo da se malo povede racuna.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Samo da se malo povede racuna i cela sava sa uscem bi bila raj.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Danas je bio lepsi klenolov nego juce definitivno..do duse oni mali su pexali uglavnom ali da smo punili bila bi 10 kila lagano...a bucovi su lupali veci nego juce...odlican ispis za ovu sezonu..pred mrak denmilova crno crna bambula i udro :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Neko peca a neko uziva u karanju crno belih :hammer:

n2eI4QD.jpg

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Karacete sve redom,dobili u upravi naredbu da svaki put zvezda gubi na poluvremenu,i da na kraju dobije :D

Samo ko je slep kod ociju,ne vidi da se ovde radi o kupovini titule,pa poslednjih 5 utakmica dosle su vam iz nekih nenormalnih prelaza,iz 2-1 i iz 2-x i tako to...

Eee moj Boki,a mogo si da poneses neki stap i kanap da probas tamo medj' pecurkama,pa da ovde posle odrzis lekciju  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
black panther je napisao(la):
Samo ko je slep kod ociju,ne vidi da se ovde radi o kupovini titule,pa poslednjih 5 utakmica dosle su vam iz nekih nenormalnih prelaza,iz 2-1 i iz 2-x i tako to...

Panteru ne lupetaj kad pojma nemas. Idi u kladionicu ali o ovom sportu moras da ucis jos jedno dvaes-tries :) godina.

Sent from my HTC One using Tapatalk

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Za mene ovo sport nije,no cista namestacina!
Znaci toliko je providno da je to neverovatno.Svaku tekmu gubite na pocetku i na kraju rrazbucate protivnika,dal se na poluvremenu napucaju steroidima ili sta je vec,ja neznam,ali mislim da i sa Barsom kad bi igrali gubili bi 2:0 na kraju bi rezultat bio 2:4 garantujem...

A Dzarovski samo po 25e na zvezdinu tekmu,ove godine postace milioner naspram prelaza,evo videces sledecu utakmicu,pa sam prosudi,sta ima dvaes-tries goodina da se jebavam :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Panteru ne lupetaj kad pojma nemas. Idi u kladionicu ali o ovom sportu moras da ucis jos jedno dvaes-tries :) godina.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Jel teren i uživo onako loše izgleda kao na tv-u,ima mnogo žutih delova i mnogo je izrovana,bar koliko sam ja video?

Vrh Dno