Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Dosli bivsi igraci u upravu sto je pametno ali pera za trenera nije dobra opcija...decka znam licno vrhunski momak ali partizanu  treba trener sa iskustvom ipak smo mi institucija I pojam za kosarku na ovim prostorima...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kako može da bude pametno da na čelo kluba dođe bivši igrač? Jedino što on zna je da tapka loptu. Gde ste videli da ozbiljne klubove vode bivši igrači, sem kod nas?

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pa kad budemo u boljoj drzavi valjda cemo imati i bolje predsednike,ovako kontam pekovic je zaradio ogrpomne pare  u karijeri pa ko velim valjda nece krasti u partizanu ko njegovi prethodnici...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
A sta bi sa Duletom, ono podrska navijaca, miting ispred jna, i na kraju cvrc...

Sent from my HTC One using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Realno Pekovic kao covek koji voli Partizan je dobra opcija uvek bolja od onog Core sa Belih voda. E sad Pera Bozic kapiten kao trener videcemo. Kod Duleta je vidljiv zamor materijala. Nazalost.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pekovic legenda groblja, cele 3 sezone je igrao za vas. :)
Zivo me zanima sta njega kvalifikuje za tu funkciju. Mozda samo dubok dzep ali videcemo koliko zmija ima u njemu.

Sent from my HTC One using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Realno tad dok je igrao za nas bio je najbolji centar u evropi nije bilo boljeg..Veliki je grobar I to je vazno a ima I kesa.

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Baki-Pa je napisao(la):
Kako može da bude pametno da na čelo kluba dođe bivši igrač? Jedino što on zna je da tapka loptu. Gde ste videli da ozbiljne klubove vode bivši igrači, sem kod nas?
Mijatovic u Realu kao sportski direktor.

Vrh Dno