Partizan

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
simpson H je napisao(la):
Indija-Pakistan, orilo se veceras :hammer:

Nije sto smo dobili derbi, vec se pokazalo da se ne igra dobar fudbal samo na TV-u u prenosima Evropskih liga. Ovo veceras je bila odlicna utakmica stvarno za uzivanje, svi golovi vrhunski, trcanje, borba za svaku loptu ma stvarno milina za gledanje. Navijanje vrhunsko sa obe strane sve do kraja utakmice , pokvarili utisak grobari sa onim preskakanjem na zapad i to posle svega. Imali su grobari odlicne sanse, nije da nisu. Sve u svemu utisak je da se u Srbiji konacno zaigrao fudbal otvoreno sa obe strane.
Steta sto je dobar fudbal samo derbi

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
jesko78 je napisao(la):
Steta sto je dobar fudbal samo derbi

Pa i nisi u pravu, odlicno je bilo i peto kolo kad je Vojvodina dobila vas 3:2 a mi Cukaricki 3:1. Mislim, na stranu rezultati ali su obe utakmice bile odlicne i dinamicne. Ocigledno je promena sistema takmicenja dovela do ovoga da u Srbiji pocne da se igra.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Baki-Pa je napisao(la):
Nisam gledao tekmu, jel sve bilo regularno? Nameštaljka i to ....

Pa kruze price da je Zvezdan Terzic upadao u svlaconicu groblja i da je odigrao tiket iz x u keca :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
On kao domaćin i treba da upadne kod gostiju, da vidi dal im nešto treba.  :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Posle cukarickog sam reka klincu da nas dobijate,a on me napao kao da sam lud. Svaka cast za dovodjenje igraca kao na traci dok se ne napravi tim dok su se one nase bedne bede iz uprave stisle kao da svoje pare daju. Jebo li ih gazda da i h jebo.
Opet da kazem svaka cast na igri i pobedi. Al ne mora mazic da pomaze i sad neka pusti da se i  mi igramo.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ahahaha ,sad i Mazic nije dobar? Gde je on tu pogresio sem sto je progledao Brasancu jedno dva zuta kartona pre nego sto je jedan i dobio?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jedna zanimljivost sinoc sa stadiona. Posto se moj sin redovno izbedaci kod onakvog izjednacenja, bukvalno u poslednjem minutu prvog poluvremena, ja mu kazem da opusteno dobijamo 3:1 i da drugi i treci gol daju Vieira i Katai. U 55. minutu kada je trajala proslava treceg gola skocise trojica ispred mene da nas grle i ljube. Ja onako u cudu, mislim na zapadu smo tako se grlilo i ljubilo sa nepoznatima samo protiv Bajerna, kad lik rece: "Cuo sam sta si klincu rekao u poluvremenu, imate pice obojica za ovo", i naruci nam covek po Pepsi 'ladno. :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ih Pepsi, fuuuuuj.....
Pozdrav iz HNovog i sem fuce koja mi je juce bila u drugom planu, nisu mi u kladzi hteli primiti uplatu prelaz iz 2 u 1 na 5e...hehehhe
Salim se, zavrseno je takmicenje u Big Gejmu Tuna 2015....5 kom za tri dana, najveca mislim da je dobila za 0,150kg...
A kafici poprilicno crveno beli sinoc....Adios mucacos!!!

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
simpson H je napisao(la):
Pa i nisi u pravu, odlicno je bilo i peto kolo kad je Vojvodina dobila vas 3:2 a mi Cukaricki 3:1. Mislim, na stranu rezultati ali su obe utakmice bile odlicne i dinamicne. Ocigledno je promena sistema takmicenja dovela do ovoga da u Srbiji pocne da se igra.

Kad to kaze neko ko se nagledao sra*a na zvezdinom stadionu nema razloga da mu ne verujem.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
PROTA71 je napisao(la):
Ih Pepsi, fuuuuuj.....
Pozdrav iz HNovog i sem fuce koja mi je juce bila u drugom planu, nisu mi u kladzi hteli primiti uplatu prelaz iz 2 u 1 na 5e...hehehhe
Salim se, zavrseno je takmicenje u Big Gejmu Tuna 2015....5 kom za tri dana, najveca mislim da je dobila za 0,150kg...
A kafici poprilicno crveno beli sinoc....Adios mucacos!!!
Proto, kad si ti zadnji put bio na Rajku Miticu? Brate samo Pepsi ima vec godinama. I to zvrndaju oni sa tocilicom na ledjima.

Sent from my HTC One using Tapatalk

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Vala na Rajku Miticu nisam bio nikad u zivotu...Ja sam odlazio na Marakanu, jbg sad ova pomidarstva i menjanje naziva ulica i stadiona, hala malo mi je bljak...ko i pepsi. Hehehehehr

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
PROTA71 je napisao(la):
Vala na Rajku Miticu nisam bio nikad u zivotu...Ja sam odlazio na Marakanu, jbg sad ova pomidarstva i menjanje naziva ulica i stadiona, hala malo mi je bljak...ko i pepsi. Hehehehehr

Nije menjan naziv jer se stadion zvanicno zvao Stadion Crvene Zvezde, Marakana je odomacen naziv navijaca, tako je i ostalo. Zamisli da se moja ulica zove "Ulica na B.Brdu"

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Malo sam gledao fudbal posto sam pratio basket....auuu dno dna..partizan veze nema nego sreca sto I oni mucenici ne znaju nista...kakve golove mi primamo pa to nema nigde..tuga I jad...ko ce se kladi da ako udjemo u finale gubimo od spanaca 10+???????

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ajd Ja/cu protiv tebe, ako prodjemo glatko Litvaniju, koja cr biti tezak protivnik...dobijamo Spance na kos-dva razlike, bez onog tesko dva puta na istom takmicenju...Sad su se izduvali protiv Francuza...njih bi vrlo tesko dobili..

Vrh Dno