Partizan

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ulazimo kod Minge u kuću a na stolu sličica Partizana. Odma sam pomislio da je neka namerna provokacija.  :D

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
Kad sam ja bio mali ( kraj '70-ih i pocetak '80-ih) stariji su govorili: " Navijaj za Zvezdu ako hoces da imas srecno detinjstvo!!!". Samo ka se setim Sesticevog i Blagojevicevog (sa pola terena) gola Petru Boroti. Nigde kraja mojoj sreci !!! Mada je Cvijetin bio majstor za golove sa velike distance.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nisu bili toliko loši, koliko umeju.  Džabe sam navijao.  :doh:    Liga šampiona..  Čime se vi zanosite.  Bolje da nemamo ni jedan klub u Evropi, samo se brukamo.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Bilo bi čudo da je Partizan pobedio. Malo manje čudo da je igrao nerešeno. Razumem da voliš klub za koji navijaš, to je samo dokaz da je ljubav slepa. Ali treba biti realan...

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Tako je. Da nije ljubav slepa prestao bi da navijas za zvezdu posle prvog kola kvalifikacija

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Navijam za klub koji je osvojio ligu šampiona, ili kako se onda zvala. Vi se zadovoljavate time, da budete ekipa za popravljanje statistike, u toj istoj ligi. I navijam za budućeg prvaka države.  ;)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Bod u gostima za ovu ekipu Partizana je respektabilan uspeh... Mladost je tukla i jače ekipe na domaćem terenu  :whistle: U Lučanima  :doh:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Jel moguće da je jutros u Humskoj izmereno -19? U Pančevu je bilo -2.  :doh:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Nije to nista,bilo je i vecih minusa al mene plasi vecerasnji mraz u pioniru. Jebes fudbal kad ga mi igramo

Vrh Dno