Licno navijam za lep fudbal kakav se nekada igrao na ovim prostorima, bez Milovana Djorica i njegove pro licence (videli smo kakav je strucnjak pre neki dan i sta je doziveo vodeci najperspektivniju generaciju mladih fudbalera), bez teleta kardzica i njegove ekipe iz FSS (videli smo godinama unazad namestene utakmice i korumpiranu sudijsku organizaciju), bez drzavnog projekta pod imenom "Partizan prvek drzave i u badmingtonu", bez makabizacije u Srpskom sportu,...
Za fer i korektna nadmetanja bez unapred poznatog pobednika, za prvoligase sa svojim stadionom a ne filijale PFC i pola utakmica rekreativnog karaktera. Drzava ako hoce da pomogne neka pomogne stare fudbalske centra poput Nisa, Kragujevca, Krusevca,...
Pazi bata Djora-strucnjak neda Prosineckom pro licencu dok ne polaze predmet "prolazak driblingom protiv visoko postavljene odbrane", zar vam nije previse smesno... Pa Robi doktorirao na takvim stvarima jebote, sta da nauci od bata Djore, kome bre da polaze racune sta i kako. Jeste li vi normalni da razmisljate na taj nacin i odobravate ovo sto se radi. Ono sinoc je samo kap u moru skandala koji se godinama prave i zataskavaju. Dosta mi je igraca u reprezentaciji koje guraju mafijasi iz FSS-a, dosta mi je skandaloznih izbora selektora koji iza sebe nemaju ama bas ni jedan rezultat, dosta mi je marioneta, kupljenih za sacicu dinara...