Partizan

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
A ovi moji krenuli nadaleko, kanda i nisu znali kudgod idedu...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sudija Veselinovic je sinoc sudio partizanu deseti put ove godine, cisto da se zna :D, sad ce biti suspendovan da na miru trosi zaradjene novce :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Licno navijam za lep fudbal kakav se  nekada igrao na ovim prostorima, bez Milovana Djorica i njegove pro licence (videli smo kakav je strucnjak pre neki dan i sta je doziveo vodeci najperspektivniju generaciju mladih fudbalera), bez teleta kardzica i njegove ekipe iz FSS (videli smo godinama unazad namestene utakmice i korumpiranu sudijsku organizaciju), bez drzavnog projekta pod imenom "Partizan prvek drzave i u badmingtonu", bez makabizacije u Srpskom sportu,...
Za fer i korektna nadmetanja bez unapred poznatog pobednika, za prvoligase sa svojim stadionom a ne filijale PFC i  pola  utakmica rekreativnog karaktera. Drzava ako hoce da pomogne neka pomogne stare fudbalske centra poput Nisa, Kragujevca, Krusevca,...

Pazi bata Djora-strucnjak neda Prosineckom pro licencu dok ne polaze predmet "prolazak driblingom protiv visoko postavljene odbrane", zar vam nije previse smesno... Pa Robi doktorirao na takvim stvarima jebote, sta da nauci od bata Djore, kome bre da polaze racune sta i kako. Jeste li vi normalni da razmisljate na taj nacin i odobravate ovo sto se radi. Ono sinoc je samo kap u moru skandala koji se godinama prave i zataskavaju. Dosta mi je igraca u reprezentaciji koje guraju mafijasi iz FSS-a, dosta mi je skandaloznih izbora selektora koji iza sebe nemaju ama bas ni jedan rezultat, dosta mi je marioneta, kupljenih za sacicu dinara...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ihhhhh ti se bas raspisao.Pa nemoguce je a samo Partizan namesta,da samo Partizan kupuje utakmice......Evo ovako,realno posle Partizana najbolja ekipa je Zvezda.Eto reci mi koliko ste nam golova vi dali ove sezone i na koliko utakmica?Dali smo i protiv vas kupili utakmice?
To ako je neko bio vrhunski fudbaler apsolutno ne mora da znaci da ce biti i dobar trener.Eto ti primer vaseg Savicevica,Pizona.....
Da se ne zavaravamo vise,fudbal nam je dno dno a tu su svi krivi po malo.
Za ostale sportove mi ne pricaj leba ti pogotovo ne za kosarku,vaterpolo......

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ama nego sta ste nego ste kupili i te utakmice, doduse sad vam je teze jer je nasa dominacija na terenu tolika da nemate pojma gde se nalazite. Zato imate igrace zadatka koji ce na duzi period da onesposobe nase kreativce igre, naravno osigurani maksimalno od strane sudija. Seti se proslog prvenstva, uostalom prvenstvo se ne dobija u derbijima jer je neuporedivo lakse namestati utakmice u Smederevu, Ivanjici, Kuli, Borci,...
Necu da ispadne da kukam jer su i ovi shupci iz Zvezde krivi sto ne istupe iz takve lige odmah i bez ustezanja, a ne da kao babe kukaju i trpe ovakvu torturu. Mi smo takvi kakvi smo, realno jadni, sa svega par igraca koji zasluzuju da nose sveti dres i vrhunskim trenerom. Ali nista jadniji od vas, sto se dalo videti u evropskim utakmicama...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Jadna je cela nasa liga i tu se slazemo.Ti bre pricas o nekoj dominaciji ko da ste Barselona ili Arsenal.Ako je tako trebali ste da nas odvalite od zivota,da nam uvalite na svakom derbiju po 3-4 komada,nemoj molim te.I daj batalite vise te teorije zavere i ostale zebancije.
I cekaj bre druze koji vrhunski strucnjak ,kako postade vrhunski strucnjak,kad postade vrhunski strucnjak.....?
Imam i ja vrhunski musicarac Hakuyo....jeste vrhunski je videcete za deceniju ili dve.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Ama nego sta ste nego ste kupili i te utakmice, doduse sad vam je teze jer je nasa dominacija na terenu tolika da nemate pojma gde se nalazite. Zato imate igrace zadatka koji ce na duzi period da onesposobe nase kreativce igre, naravno osigurani maksimalno od strane sudija. Seti se proslog prvenstva, uostalom prvenstvo se ne dobija u derbijima jer je neuporedivo lakse namestati utakmice u Smederevu, Ivanjici, Kuli, Borci,...
Necu da ispadne da kukam jer su i ovi shupci iz Zvezde krivi sto ne istupe iz takve lige odmah i bez ustezanja, a ne da kao babe kukaju i trpe ovakvu torturu. Mi smo takvi kakvi smo, realno jadni, sa svega par igraca koji zasluzuju da nose sveti dres i vrhunskim trenerom. Ali nista jadniji od vas, sto se dalo videti u evropskim utakmicama...

:D :D :D :D :D :D e ulepsao si mi dan i dobro me nasmejao tako da sam duzan turu pica kad se vidimo. E moram do WC uneredicu se AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

PS: Zid placa nije ovde, vec ti rekoh  :bye:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
  TITULA TITULA ,SLAVICE SE TITULAAAAA,PRASE JEGNJE SVE NA STOOOOO,SLAVICE SE BAHATOOOOO...
  predlazem da se zakljuca tema,ili bar da se otvori i nova gde ce se pisati nesto i o zvezdi....ako ima sta tu da se napise...... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
crni je napisao(la):
Jadna je cela nasa liga i tu se slazemo.Ti bre pricas o nekoj dominaciji ko da ste Barselona ili Arsenal.Ako je tako trebali ste da nas odvalite od zivota,da nam uvalite na svakom derbiju po 3-4 komada,nemoj molim te.I daj batalite vise te teorije zavere i ostale zebancije.
I cekaj bre druze koji vrhunski strucnjak ,kako postade vrhunski strucnjak,kad postade vrhunski strucnjak.....?
Imam i ja vrhunski musicarac Hakuyo....jeste vrhunski je videcete za deceniju ili dve.

Vrhunski strucnjak je u glavi, po filozofiji i pristupu igri, rezultati sami po sebi dodju vremenom  ni jednog trenutka nisam posumnjao u to. No skapiraces i ti kako to ide. U ovdasnjim strucnim skolama uci se antifudbal a magistrira se na temu "kako igrati protiv Smedereva na rezultat 0:0". Nadam se da ce se i ostali mladi treneri okrenuti fudbalu i po svoj prilici ce Robi biti pokretac svega toga.
Dominacija je kad sakrijes loptu 65% vremena , i protivnik prinudno postavi formaciju 6-4=0 (popularno parkiranje autobusa), ako to nisi video na delu, nema ni veze.

A titula se overava kod Brankice Stankovic u Insajderu, pa toliko o teorijama zavere, jos je na sceni ekipa Curke-Bjeka-Zeka, a ovamo se hapsi Dzaja i Cvele kao da su glavesine narko kartela u Srbiji. Ne nisu to teorije zavere, to je evidentno.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):

El si čuo da u radio živu mali ljudi i pričaju bajke. :hammer: :hammer: :bleh:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Za fudbal možda i jeste tako kao što Boki piše ,ali za košarku nema šanse,pa nismo vam mi bili u upravi kad ste bacali pare na razna "stručnjake" tipa Sagadina,razne igrače tipa Topalovića (ko se seća) i ostalih i kad su vam u vrhu bili žuti na čelu sa Vesićem,Anđelkovićem ,Žeželjem i ostalima ,a Nebojša Ilić uspeo da bude najneuspešniji ne znam šta više, pa ko je onda državni projekat i kako je moguće da ste uspeli toliko para da sjebete a ostanete kkss, da nemate grb,koševe  i ostalo.
Jel moguće da je i za to Partuzan kriv ,i za ono kada niko nije smeo da nam bude sponzor jer će ekipa koju sam već naveo da ih šikanira i kažnjava.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Zamalo - za konjski nokat i magareće uši.  Samo mu falilo nekoliko igrača i pe'šes pobeda. 

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
I mi smo znali isto unapred zato smo i prcnuli sve nabrojane u gostima a posle i kod nas kući.Jedino ako nam i to nisu sudije poklonile,kao što nam je Željko poklanjao pobede zadnjih godina,doduše možda je zato izjavio da je po 8 put prvak Evrope zato jer je Partizan ispao pre susreta sa njim.
Znaš kako je ,ne postoji ekipa u Evropi koju nismo dobili u zadnjih nekoliko godina ,neke i po više puta ,a Barsu prošle godine smo samo mi dobili,ali su i za to verovatno sudije krive .
Može Pešić da plače koliko hoće ,ali džaba pustili smo vas po nalogu iz vrha da dobijete dve utakmice ,a toliko niste dobili u zadnjih ko zna koliko godina.
I ne znam zašto pominjete makabizaciju ,opet zaboravljate one nabrojane iz prethodnog posta ili mislite da smo i mi zaboravili kako su vam davali pare i šakom i kapom ,pa kad je mečka zaigrala i kod vas rezultata nigde onda udri u kuknjavu da smo mi krivi i sudba kleta.   

Vrh Dno