Partizan

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
svasta li vi partizanovci jebete.....hahahah :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
znaci ni u kosarci sto smo osvojili evropu za tebe nije uspeh....pa onda je za tebe uspeh samo ono u  fudbalu sta se napravi.. a ja taj isti fudbal ne gledam ni na tv,a bio sam na jednoj fudbalskoj utakmici u zivotu. ali zato od kosarke zivim jer mi ona donosi novac....tako da smo i dalje institucija.... a za trofeje u domacem sampionatu mogu samo reci jedno:: JEBI MAGARE DOK SU MU NOGE U BLATU......

Ko je bre rekao da nije uspeh kad vi osvojite Evropu u basketu? Naravno da je uspeh. Samo koliko ljudi prati basket a koliko fudbal? Pitaj nekog stranca na ulici sta zna o patlidzanu pa da cujes odgovor, koliko njih zna sta ste vi uradili u kosarci ili vaterpolu. Pitaj bilo kog stranca gde je igrao Vlade Divac i svi ce da ti kazu da je igrao u Lejkersima i Sakramentu a niko patlidzan nece ni da pomene jer nisu culi da postoji takav klub. Suvise mali za evropske i svetske okvire. Iz toga sledi da je vama kao malom klubu svaki uspeh bitan, sto je i prirodno.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja ne znam po kojoj si ti evropi isao ali sam je ja obisao za malo celu,i veruj mi ni u jednom klubu gde sam igrao nisam sreo coveka koji nije pomenuo ili bar cuo za PARTIZAN prema tome mozes da pricas iz svog iskustva a ne u globalu....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Druze citaj malo bre sta pisem, ti pricas o svetu kosarke, ja pricam o obicnom svetu koji sport prati normalno a ne bavi se profesionalno. Za patlidzan niko bre nije ni cuo da postoji, ma koliko vas to bolelo to je ziva istina. Ej pazi pa i sam kazes da su mnogi samo culi za groblje a bave se istim poslom u kome groblje "dominira" Evropom. Zamisli koliko ste beznacajni kad cak i oni iz sveta sporta, profesionalci, su tek culi za vas :D :D
Beda cista!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Samo za Bojana i drustvo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dzQ-6-DVK-Y[/youtube]

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
izvini onda sto ja ne zivim u tom obicnom svetu..... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
vise mi prija ovaj profesionalan svet nego taj tvoj kako ti kazes normalan :doh: :doh: :doh:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Ne kaze se  patlidzan, nego paradajz ili paradise-klub...... :hammer:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Malo sam kasnije čuo, ali... svaka čast za trofej u vaterpolu!  :tbumb:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
JOOOOOJ,STO JE LEPO BITI PARTIZANOVAC.... :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Prilozi

• GROBARSKA.jpg
    GROBARSKA.jpg
    70,8 KB · Pregleda: 80

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sta reci posle desete titule u basketu za redom...osim ....UZMI TOLE ZENSKU ODBOJKU DA CIGANI NISTA NEMAJU :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
:firends: za jos mnogo titula,

Inace Partizan je resio da uradi ono sto Nole nije uspeo da obori rekord u broju titula u nizu  :hammer: :hammer: :hammer:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Eto... znao sam... sad vam i Nole kriv jer nije parterzanovac...
:hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
nole je mlad decko predomislice se mada i ne mora jer u poslednje vreme mi smo navikli da budemo samo prvi a nikako drugi tako da nole otpada,ipak nam ne treba,kad bude prvi nek se javi :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno