"E kad mi kalimo omladince u kvalifikacijama za ligu sampiona, a ni kukuruz-super ligu nisu zaigrali..."
Mislim da ovaj komentar jednog navijaca, najrealnije oslikava jucerasnju utakmicu. Jel realno posle po meni fenomenalno odradjene prodaje i toliko para dobijenih (nebitno da li 15 ili 25M), moralo se dati jos koji milion i otkupiri ugovor Tejga(1,7M) i dovesti jos neki igrac kalibra Volkova, a ove babe i dede oterati! Verujem da bi tada Partizan ko od sale prosao ovaj jadni Genk

i imao ekipu koja po zrebu koji sam video, glat moze opet u ligu sampiona i tamo inkasirati duple pare od ulozenog za kupovinu!
Evo mene kao Zvezdasa strasno iznervira to kad vidim da se neko hvali milionima, a kako neko rece nece ni sediste i semafor da promeni, sreca vasa sto niste barem u dugovima kao mi

Ali i kod nas se tako lepo prodavalo jedne godine, da ni ja sam nemogu se nacuditi gde su te pare, setite se samo Zigicevu ekipu, sa Jankovicem, Kovacevicem i ostalima kazu da je zvezda uzela tada oko 30M u jednom prelaznom roku