Partizan

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Da ne stajem i ja na muku grobarima,ali ekipa koja samu sebe pobedi dva puta na isti način,nema šta da traži u eliti Evrope.

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
"E kad mi kalimo omladince u kvalifikacijama za ligu sampiona, a ni kukuruz-super ligu nisu zaigrali..."

Mislim da ovaj komentar jednog navijaca, najrealnije oslikava jucerasnju utakmicu. Jel realno posle po meni fenomenalno odradjene prodaje i toliko para dobijenih (nebitno da li 15 ili 25M), moralo se dati jos koji milion i otkupiri ugovor Tejga(1,7M) i dovesti jos neki igrac kalibra Volkova, a ove babe i dede oterati! Verujem da bi tada Partizan ko od sale prosao ovaj jadni Genk  :blush: i imao ekipu koja po zrebu koji sam video, glat moze opet u ligu sampiona i tamo inkasirati duple pare od ulozenog za kupovinu!
Evo mene kao Zvezdasa strasno iznervira to kad vidim da se neko hvali milionima, a kako neko rece nece ni sediste i semafor da promeni, sreca vasa sto niste barem u dugovima kao mi  :doh: Ali i kod nas se tako lepo prodavalo jedne godine, da ni ja sam nemogu se nacuditi gde su te pare, setite se samo Zigicevu ekipu, sa Jankovicem, Kovacevicem i ostalima kazu da je zvezda uzela tada oko 30M u jednom prelaznom roku :doh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
krivo mi je sto nismo prosli,da jesmo verovatno bi i usli u ligu sampiona a sa druge strane  jebo im pas mater...grupa majmuna orangutana i pavijana,mesano....izvinjavam se na recniku ali ipak mi je krivo...

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Dobro je da nisam gledao,razbio bih tv dzaba..... :D
Volkov je jedina svetla tacka tima,ovo ostalo bih isutirao na Kavkaz da igraju......satro prodaju mlade nade za velike pare a kupuju olupine!Koj ce nam moj raspali vukic i ilic spomenik??Pa jos se pricalo da se kezman vraca,eeej!!???Ko je ovde lud??Umesto da kupe bar 2 kvalitetna igraca,oni vracaju ekipu iz osamdesetih...dobro pa da kralj nije branio!!!Zar upravi treba jos nesto pa da shvati da mora stvari da menja iz korena?kupili onog brazilca koji je trebao da zameni savica a povredio se na prvom treningu!Polovno,jadno,seljacki......jos ga najavljuju kao pojacanja a on na zalasku...ne karijere,nego zivota...tuga.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Da igramo za nisku zonu igramo...Samo ne bih se slozio sa tobom da je Ilic spomenik,pored Volkova najvise je pretrcao...O raznoraznim bekovima i trange frange igracima...ne zelim da drndam tastaturu.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ste videli sta vas ceka kad dodjete na Marakanu sledeci put  :-X

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
gringo,gledajuci realno,cak i ovakav nas tim za vas je.....pa recimo,jak. :bye:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Crni i Tomose, 'aj' u opkladu u "pijenje" da gubite s 3 razlike na prvom derbiju na Marakani?!  :whistle:

Inače, po prvi put mi je drago jer Partizan nije "uspeo" u Evropi, i to samo zbog navijača koji u zadnje 4 godine ne mogu da se spuste na zemlju! Ne mislim na forumaše, već uopšte.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Neće da nam bude loše, pa kakav god da bude rezultat.  :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
japanac je napisao(la):
Neće da nam bude loše, pa kakav god da bude rezultat.  :D
Pa naravno.Moj ortak inače zvezdaš se redovno na derbiju kladi na Partizan.Kaže...brate navijam da vas ubijemo ali i ako izgubimo boli me uvo uzeo sam kintu  :doh:  :D

Vrh Dno