Pastrmka 2011

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Auu seb  :respect1: pa ovo je kao  u filmu "Spasavanje redova Rajana". :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Hahaha :D...i meni sada ide na smeh ali u trenutku kada sam bio duboko u glibu ni malo nije bilo funny  :D Danas sam naučio da čitam sturkturu toga terena gde se smije hodati a gde ne i gde uvetovano koliko  :hammer:  Sutra kada se vratim sa posla moram opet da operem štap, kanap, čekrk, da sve pregledam i pripremim za sledeču priliku.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Odlična priča druže sa uživanjem sam je pročitao ,slikovito i učinkovito  :tbumb: Od malerozne situacije sa blatom se pretvorilo u prelep ulov za pamćenje  :smoke:
Ekstra riba ! Čestitam od srca !

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Hvala i vama na čestitkama  :) Još mi je pred očima sva borba sa ovom prekrasnom ribom. Tolika teška i borbena riba na štapu klase WT5 je vrhunski doživljaj  :yeswink:

Sada onako kontam kakvi su tek stilhedi koji su još veči  :drool: o bato, bato  ::) Treba jednom i to isprobati, definitivno i to u britanskoj kolumbiji  :yeswink:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Dobar i vredan ulov pogotovo na to sta ti se izdesavalo. Sledeci put baci te cizme jer vidim da si ih ipak sacuvao iako si kako si rekao upao do prepona. Znaci waders da se ne razmsljas i vracas se kuci ko "BOS po trnju"  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
U bre Djole šteta je u to blato muljati skupe kombinezone...za taj teren su čizme najbolja stvar. Drugi put ču pažljivije da gazim i to je sve što je tu bitno  :)

Uveren sam da u tom delu reke plivaju još veče pastrmke od te  :yeswink:, tu je voda baš velika i riba ima mnogo prostora i hrane, uglavnom je sve nepristupačno tako da tu ne lovi veliki broj ribolovaca.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Hvala lazo! Zaboravio sam navesti da su tog dana lovila jos dvojica iz belija. Vidio sm tragove peraja gde su ušli u vodu. Njih same nisam vidio jer su se verovatno zavukli u jedan drugi deo. Volio bih znati kakve su oni rezultate imali. Nešto se govori da če ta plovna sredstva da se zabrane tamo ali to još ništa nije zvanično.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Boje, boje, boje,... kakva je ova  gradačka potočara bila još mi se vrti u glavi od njenih pega...
Ja zaista mislim da lepše ribe nema (od onih koje sam ja lovio)!

Prilozi

• IMG_0770web.jpg
    IMG_0770web.jpg
    191,6 KB · Pregleda: 188

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
silvio je napisao(la):

Hvala!  :)  Koliko god to mesto bilo zahtevno/teško za ribolov totalno me je opčinilo ribama kakve krije u sebi. Verujem da ču ove godine to mesto naviše da posečujem :yeswink:

Danas sam čuo da ima tamo i ogromnih klenova iako ja nisam vidio ni jednoga...ko' zna, velika je to voda pa če da vidimo još.

----------

Malo pre sam posetio jednog kolegu koji je tamo ulovio kalifu na toj vodi dugačku 76cm i tešku 7,2kg. Vidio sam i slike, prava ala od ribe. Prekrasne boje. Pokazao mi je sliku još jedne koju je ulovio jedan drugi mušičar i imala je ravno 80cm...a što je najvažnije ribe su tamo prave divlje naturke. Svi se kunu koji su tamo več više puta lovili da ima i metarskih ribica...bilo ne bilo ribe su prelepe, zdrave i žestoko borbene. Ja volim kalife i neka ih je što više takvih velikih i lepih  :lol: :)

jeprli

Senior member
Učlanjen(a)
26.01.2011.
Broj reagovanja
1
Dobra riba sebastiane, svaka cast na avanturi i ostvarenom ulovu!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala, nadam se da če biti još takvih riba ali bez "avanturica" sa blatom ili čim još gorim  :D

Samo da bude lepih vodostaja i slobodnog vremena  ;) pa če biti i riba  :yeswink:

Vrh Dno