Pastrmka 2011

lorenco[SLO]

Senior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
svaka cast seba! cestitke na lepoj kalifi  :tbumb: , ko sto sam ti rekao, ne izlazi na "gacku" bez #14 : 8) gore se je svako grdno zaj*** ko je mislio samo strimerima i vecim musicama hehe. ja sam bio pre neki dan, dobio sve skupa 3 kalife i 4 su mi zbrisale. al to je sve bilo za vreme pola sata, a prije toga 5 sata nista! tamo oko predvecer je riba tek proradila. dobio sam cak jednu oko 20cm, bio sam jako zadovoljan posto su redak ulov gore... (kormoran nam je pocistio puno toga).

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala Lorenco, ja evo opet planiram iči tamo čim budem slobodan...koliko sam skontao tamo riba bolje voli poslepodnevne sate dok su ujutro crnogorskog raspoloženja. Tako da se je moja taktika tome prilagodila. Ujutro sam dole pod golf igralištem na samom toku, odem posle oko deset lepo kuči na kavu pa popodne opet ali na velike ribe. Sad bi jednu od 80cm.... Znam da ih ima i takvih. A kormorane sam vidio i malo poterao ali te ptice se vrate čim se čovek umakne. Ja sam lovio desetom i dvanamsticom a največa je htela četrnajsticu dok su ostale ribe sasvim lepo uzimale veče nimfe. Crnog zonkera od 6cm mi je pojurila jedna lepa potočara ali to je bilo sve od strimerisanja.

lorenco[SLO]

Senior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
80cm je i moja zelja gore... inace pricao sam gospodarom, ima unutra i riba od 120cm+ : ) , ima i par mladica
ja cu mozda ovaj vikend gore svratiti, inace pravi čar ovaj revir dobije tek kad pocne jesen.. tada puno ribe iz jezera ode prema kanalu ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala  :D ;) Ma meni sve smrid da ce vecina mojih izlazaka ove godine biti bas tamo  :smoke:

sada na žalost imam gomilu posla/obaveza itd. pa možda tek u sledeči petak odem ponovo a sve više mislim da bi otišao direktno sa posla pa makar za tu kartu lovio svega četiri sata, ionako je tamo u kasnijim satima najbolje koliko sam skontao.

lorenco[SLO]

Senior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
evo i od mene jedna pastrmka ufacena na reki kokri (Slovenija, Kranj). naravno C&R
duzinu neznam, posto nisam imao sa sobom metra  :( , ufacena je na gammarusa #12 natur boje
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RYGpiXEP230[/youtube]

pozz

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da, baš je prava lepotica  :tbumb: bistro majstore, sutra!  ;)

...a ja se nadam sutra ostvarenju "nove želje"  ::)

kako god, važno je biti na vodi!

lorenco[SLO]

Senior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
ee seba nisam isao u ribe :/ cale nije dobio slobodno, pa sam tako i prespavao celo jutro :D . sad idem u catez za 7 dana. nadam se bice akcije i slika. ako ne drugo babuske i drugi sitnis kojeg ima tamo preko glave. hehe.
ti si sada sigurno na "gacki". mozda drilujes onu od 80...  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
e danas se nisam baš proslavio, na gacki sam bio 3h ali nije bilo vajde pa koliko god da sam bio uporan...sve žive muve sam promenio. Voda se je digla za možda metar i onaj otok je prekriven. Vidio sam samo jednu kako pliva i ta je bila oko 40-50cm. Pod golf igralištem sam ujutro imao neke akcije sa sitnom ribom i na moju veliku žalost sam izgubio prelepu potočaru. Nakon dužeg nimfarenja sam prešaltao na strimer i u jednom viru iza jednog kamena sam pravario prekrasnu potočnu pastrmku. Imao sam je na štapu svega par trenuaka dok nije iskočila na kakviih 4m od mene i pokazala se kakva je i oslobodila se udice. Imala je garant 50+ i tako prekrasnih boja da več dugo nisam ulovio tako lepu potočaru. E zbog tih boja mi najviše krivo što je nisam prizemljio jer bi sledila fantastična fotografija  :) aki nema veze. Pronašao sam još par novih terena tako da nije dan otišao u prazno.

Bilo je još par lepih prizora ali ne pašu ovoj temi ;) pa o tome pod drugom temom sa sličicama :D

Nadam se da ču u sledećem izlasku na tu vodu dobiti tu od 80 ili više  :D  :lol:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Rokao sam ih samo na strimer.....

Pozdrav Simpsonu  :bye:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    170,6 KB · Pregleda: 243
  • 2.jpg
    2.jpg
    176 KB · Pregleda: 231
  • 3.jpg
    3.jpg
    197,2 KB · Pregleda: 184
  • 4.jpg
    4.jpg
    199,2 KB · Pregleda: 189
  • 5.jpg
    5.jpg
    178,2 KB · Pregleda: 210
  • 6.jpg
    6.jpg
    201,9 KB · Pregleda: 187
  • 7.jpg
    7.jpg
    201,5 KB · Pregleda: 182
  • 10.jpg
    10.jpg
    217,3 KB · Pregleda: 175

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
na epoxy ribicu ,udica Gamaktsu f16 čini mi se da je bila veličina #8 ,ostao mi na grani na kraju.. a pošto fotkam skoro svaku moju muvu , evo ga  :blush:

Prilozi

• epoxy minnow.jpg
    epoxy minnow.jpg
    136,5 KB · Pregleda: 153

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lepe ribice i fotke  :tbumb: svaka čast šone...ja več dugo nisam okupao ni jednog mog epoxanera....ali sledeči putu hoću sigurno.

Vrh Dno