Saleja, obrati pažnju da ja nisam komentarisao šta ti radiš sa ulovljenom ribom (niti me se to tiče), već samo jednu tvoju konkretnu izjavu...saleja je napisao(la):Goci jeste da matematika tako lose zvuci,, ali ja da sam 200 dana na Resavi sigurno nebi godisnje doneo kuci preko 50 riba... Da gomilam pastrmku po frizideru mi je skrnavo.. Prijatelju ja kad donesem tu pastrmku kuci je praznik + vrganje, blagve... na kraju jos neko vince dobro...uhhh.. Ja tu imam indijansku ideologiju,; izvinem se, zahvalim se a posle slavim..
odlicna ribalorenco[SLO] je napisao(la):dok budu na mene naletavale jos ce jim zivot trajatihehe, inace na tom punktu prosli put otkinula mi je jedna veca, isto je bila potocna. cale je dobio lepu kalifu danas. lovili smo dosta dobro, kasnije smo otisli u kamp u sobec tamo je bilo ulozka nesto i par vecih natur kalifa i to je sve.
sasats je napisao(la):odlicna riba
jel se radi o reviru ili je slobodna voda ? po toku diskusije rekao bi da se radi o vodi sa koje je dozvoljeno poneti ulov?
lorenco[SLO] je napisao(la):voda je slobodna, moze se odneti ribu. imamo pravo uzeti jednu potocnu i 2 kalife. jedna od riba moze da bude veca od 50, dok druge dve manje.
ma da ja ne uzimam te ribe, ipak sam usmeren u drugo razmisljanje, cuvam ribe i vodu na neki svoj nacin. znam da dolaze ribari posle mene i sve to pokupe al eto, i ta jedna pastrmka koja prezivi moze dati nesto od sebe.
dok ulozene kalife cesto uzmem, jer za vodu ne predstavljaju nikakvi ciklus, a od divlje ribe drzim noz daleko : )
lorenco[SLO] je napisao(la):cekaj sad nisam bas razumeo "slobodna voda"za ribolov treba imati dozvolu, a sta se tice ribe imas pravo da uzmes
![]()