strashni
Hero member
Bogi ja ne mesam babe i zabe nego si ti povrsan, na ovom nivou komunikacije koji mi mozemo da sprovedemo, a to je da se zakon kakav takav mora postovati a definitivno je los, jedino mozemo da apelujemo jedni na druge da se ribe ne nose kako bi imali da ih peckamo za gust. Ja ne mogu da jurim po Uzicu ko je pokrao njihove pastrmke a sve se to zna, cak i Gradac koji se cuva na kraju sezone ostane bez krlja pa na pocetku sledece sezone preko noci nakokaju opet i tako u krug a za reke gde je dozvoljeno nosenje necu ni da pricam.
Sto posto stojim iza tvrdnje da jednu Djetinju, Gradac ili Moravicu samo musicari mogu da pociste za pola sezone a pri tome postujuci zakon...
Dakle Bogi, ja sam se obracao kolegama koje i licno poznajem da ne nose ribu cak iako je to zakonom dozvoljeno jer su nam reke sve vise prazne a neke i potpuno...Oko nekaznjenog krivolova i zabranjenih tehnika necu da govorim, to nema nikakvog smisla
Sto posto stojim iza tvrdnje da jednu Djetinju, Gradac ili Moravicu samo musicari mogu da pociste za pola sezone a pri tome postujuci zakon...
Dakle Bogi, ja sam se obracao kolegama koje i licno poznajem da ne nose ribu cak iako je to zakonom dozvoljeno jer su nam reke sve vise prazne a neke i potpuno...Oko nekaznjenog krivolova i zabranjenih tehnika necu da govorim, to nema nikakvog smisla