nikola renegade je napisao(la):Hahahah koja si ti Mile kontra ,stvarno me uvek nasmejes , pogledaj Small Stream Fly Fishing u USA , i tamo u malim potocima love male pastrmke jer nikako ne mogu da narasnu ko one gradacke polumrtve , iako oni cuvaju i obnavljaju riblji fond , znaci prvo pogledas pa tad pricas da ne bi lupao gluposti kao sad ti, drugo nije sado -mazo nego je potrebno MMMMnogo vise vestine za lov takvih pastrmki na takvim rekama , dok na gradcu love i deca na flips smoki
toliko o vestini , informisi se malo i ne pricaj nebuloze , ovo sve lici na lisicu i kiselo grozdje koje je na visokoj grani
, pozz dodji bice mi zadovoljstvo da te naucim tim vestinama
![]()
Slusaj mali nabedjeni bezobrazni sto lovis "po 50 pastrmki dnevno koje i nisu male". Koliko si to puta bio na bilo kom reviru pa znas? Ili ti pricali Djokica i Mikica pa im slepo verujes. Kazi samo jedan jedini revir na kom si bio i video kako pastrmke pecaju deca na smoki? Odakle znas koliko je vestine potrebno za revir i koliko si ti tako vest napecao riba? Pazi tako i mixmaster kenjao svojevremeno pa dosao na Ribnik i neupisa se sa lipljanom ceo dan.
Koji ce mi qrac da dolazim na te potoke i sta da me u zivotu nauci nabedjeni balavac koji se mrsti na slikama umesto da se raduje svakom izlasku na pecanje. Ono sto ja imam u mudima tesko da ces ti ikada imati u glavi ako zadrzis taj stav.