batarihter
Senior member
..ili da probas sa Firefox-om...meni samo preko njega pokazuje,a koristim XP...a na drugom racunaru na Win 10 otvara preko svega...
koristim operu na xp-u . navikao sam se na xp i ne bi da menjam ako postoji neki nacin da prevazidjem problem ?Milanče je napisao(la):Verovatno koristiš Chrome na Windows-u XP... To je kombinacija u kojoj meni ne prikazuje slike... Vreme ti je za Windows 7...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
probacu firefoxbatarihter je napisao(la):..ili da probas sa Firefox-om...meni samo preko njega pokazuje,a koristim XP...a na drugom racunaru na Win 10 otvara preko svega...
sto vise napredujemo sve nam je gore ... probacu firefox kao sto rece batarihter . mozda tako resim situacijuJr je napisao(la):Kad bi svi terali kako smo navikli, napredka ne bi bilo, pecali bi i dalje na upredene konjske repove![]()
sasats je napisao(la):bato , imas pivofirefox prikazuje slike ...xp je i dalje u akciji
![]()
..ee drugare...0.5l tvoje dunje,i ja obaram Pentagon...samo jos musice da me naucis da vezujem...gigino1 je napisao(la):Batica,stari haker....koliko taj covek ima zivaca za to...ja bih komp do sada dest puta bacio kroz prozor!![]()
Hahahahahahahahahahahahaha ti si batane blesav čovekbatarihter je napisao(la):...samo ti pozovi....imam 120kg i visok sam 2m..koja teretana,kao ruski medved sam.. ostalo na PM..
![]()
![]()