oldsurehand
Full member
- Učlanjen(a)
- 10.01.2006.
- Broj reagovanja
- 357
TMc,
Lepa voda, ulovi i slike!
Lepa voda, ulovi i slike!
Hvala komšo preko Atlantika, vidimo se nekada na domaćim vodama, bistrooldsurehand je napisao(la):TMc,
Lepa voda, ulovi i slike!![]()
maric je napisao(la):Gde su ovo na pastrmskoj vodi dozvoljene dve nimfe?
Na svakoj koja nije revir.... a moguce i na nekim revirima...maric je napisao(la):Gde su ovo na pastrmskoj vodi dozvoljene dve nimfe?
Начин обављања рекреативног риболова
Члан 10.
Рекреативни риболов обавља се удичарским алатима, тако да риболовац може
користити највише три штапа са по две удице на сваком штапу.
Изузетно од става 1. овог члана приликом риболова вештачким мамцима риболовац
може користити два вештачка мамца који укупно не могу имати више од три удице.
Pa trebao si i tri štapa ponijeti kad je već dozvoljeno i onda sa šest riba odjednom uhvaćenih da se slikaš ne ovako samo sa dve.Jr je napisao(la):Iz "П Р А В И Л Н И К О НАЧИНУ, АЛАТИМА И СРЕДСТВИМА КОЈИМА СЕ ОБАВЉА ПРИВРЕДНИ РИБОЛОВ, КАО И О НАЧИНУ, АЛАТИМА, ОПРЕМИ И СРЕДСТВИМА КОЈИМА СЕ ОБАВЉА РЕКРЕАТИВНИ РИБОЛОВ":
Kod:Начин обављања рекреативног риболова Члан 10. Рекреативни риболов обавља се удичарским алатима, тако да риболовац може користити највише три штапа са по две удице на сваком штапу. Изузетно од става 1. овог члана приликом риболова вештачким мамцима риболовац може користити два вештачка мамца који укупно не могу имати више од три удице.
Korisnik vode moze da propise dodatna pravila, npr. Juzna Morava 2 je zabranila vise udica kod ribolova na plovak. Sto se slobodno moze protumaciti da ako koristis indikator koji pliva, ne sme dve nimfeAko koristis sighter, onda nema problema
Lično, ne vidim nikakav razlog za zabranu korišćenja 2 nimfe.
Simms G3beelack je napisao(la):Koji ti je to prsluk Jr? lepi veliki džepovi mi se đasvi.
Ako mislis da je poenta 2 nimfe da se uhvate 2 ribe onda :-Xmaxfly je napisao(la):Pa trebao si i tri štapa ponijeti kad je već dozvoljeno i onda sa šest riba odjednom uhvaćenih da se slikaš ne ovako samo sa dve.
Ne mislim ali si ti to tako sa tom fotografijom prezentirao!Jr je napisao(la):Simms G3
Ako mislis da je poenta 2 nimfe da se uhvate 2 ribe onda :-X
Retko slikam ribe, samo izuzetne ulove ili situacije kao sto je ova. Ovo je jedini put da sam uspeo da izvadim obe ribe odjednom, čak sam i vrlo retko imao 2 ribe i uvek se jedna otkaci. Ali desava se i to, meni je interesantno, zato sam i postaviomaxfly je napisao(la):Ne mislim ali si ti to tako sa tom fotografijom prezentirao!