Ledeni_ junior
Senior member
Maxfly, druze, ukoliko ne verujes, sta da radim? Ni ne moras, ja znam da je istina, svako drugi moze misliti da nije, a ja da se trudim da dokazujem bilo sta bilo kome, ne planiram, svako ti dobro zelim!
Bravo omladinac... Odlicna logika... Svidja mi se.Ledeni_ junior je napisao(la):Maxfly, druze, ukoliko ne verujes, sta da radim? Ni ne moras, ja znam da je istina, svako drugi moze misliti da nije, a ja da se trudim da dokazujem bilo sta bilo kome, ne planiram, svako ti dobro zelim!
oholi je napisao(la):Bravo omladinac... Odlicna logika... Svidja mi se.
Cenim da su ucitelji imali svog udela u ovom ulovu.... Jel krupajska sve ili se islo na mlavu?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Pecas na pogresnim rekama.maxfly je napisao(la):Sinko da si pecao u Sloveniji pa bih ti i povjerovao.
Ali ti si pecao u Srbiji gdje pastrmke ima kao u Fatinom bureku mesa..
40-45 riba za dan pa to ni Marić ne može!!!![]()
![]()
P. S. Boli te uvo šta ja ili neko drugi misli. Idi pecaj i uživaj....
oholi je napisao(la):Pecas na pogresnim rekama.
Idi na djetinju.... Kad se ubode dan, lagano moze preko 100 riba da se ulovi. Ima jos par reka gde je cifra preko 50 riba realna....
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Pricas o pastrmci kao da je u pitanju nuklearni fizicar kog treba da zajebes....maxfly je napisao(la):Pa vjerovatno su Sava Bohinjka, Radovna, Soča, Sava Dolinka, Gail, Drau, Ribnik itd. pogrešne rijeke na kojima se inače ne mušičari. Ali eto neka se javi svaki koji je uhvatio u prvom tj drugom mušičarenju pastrmke više od 20 komada ja ću mu platiti 7 dana pecanja na Ribniku. A ti Oholi me odvedi n pecanje gdje ćeš TI upecati više od 50 komada ja ti platim 1000 € ali ako ne upecaš ti meni 2000€.. Može tako?
Moze naravno....al nema potrebe vise meni... Uvek jednako.maxfly je napisao(la):Evo ovako, ako uhvatiš više od 50 riba ja ti dam 2000€ a ako ne uhvatiš ti meni 1000€
Može tako?
Pričamo o 50 pastrmki.