easyrider_
Full member
Svaka cast!Pogledajte prilog 90086
ovako nešto, samo je ova na 3-4x dugoj #8
Ja na #8 ne pecam vec 4-5 godina ni na potoku a kamo li u mirnijoj vodi... nekad mi je #10-12 bio standard a #14-16 mala, a #18 sitna... u zadnjid 4-5 godina se nekako pomjerilo sve u glavi... sad kad vezem 12 na tipet, sam sebi nekako ne vjerujem... istina ne vezem ovako dobro kao ti, ali vezem mnogo bolje nego prije 7-8 god kad sam mlatio plastikarama na #10 dugog vrata i hvatao na iste... vjera... samo vjera... epizoda: neki dan drugar teski pocetnik po visokoj i mutnjikavoj vodi ugleda solidan komad kod druge obale... zove me da dodjem... sav uzbudjen i pun vjere pita me "os mi dat stap? Mogu l ja probat..."? Dam mu moj stap jer je musica vec bila na najlonu... muci se on sa tim mojim wt4 full flexom da dobaci na drugu stranu... ali zar i uzbudjenje i VJERA ne jenjavaju... montiram mu ja u medjuvremenu na drugi stap jake i brze akcije velikog parasuta ("stavi mi najvecu da je vidim") i dam mu...
Dobaci on iz 5-6 zabacaja gdje treba... zapara onaj veliki parasut po vodi ko viljuska po teflon tavi... dize se ona i on je uhvati... ja u nevjerici... sve mimo pravila, (bar onih koje ja poznajem) al sve... Vjera...
"I sad ne znam zasto sam vam ovo ispric'o... al moze nekom da zatreba... ....
Malo je reci da je lijepa...
Bravo!