zvezdan je napisao(la):Kako izgleda Sebastiane kad je bistroKakva voda,kakve ribe.
Gogo je napisao(la):Eto neko može da uživa i van FF-a !![]()
silvio je napisao(la):Vidjeti će mo Seb kad ti ispred objektiva zapliva som od nekih 50tak kg kakva će biti uživancija mislim da bliski susret sa ribom ovih dimenzija može biti pravi adrenalinski šok jedva čekam takve slike i tvoje utiske :yeswink:
sebastian je napisao(la):Na youtubu sam našao par zanimljivih podvodnih snimaka sa mog jezera. Evo jednog:
Diving in Lake Bled - Slovenia
Kada uradim jos kakav zanimljiv video onda cu gore okaciti i ja moj uradak![]()
sebastian je napisao(la):evo, danas sam malo iz daljeg snimao jedno malo veče somče :lol: hteo sam mu prići još bliže ali dok sam se ja odlučuio povukao se u dubinu. Bio je debelo preko metar...možda oko 1,5m. Mnogo lep komad. Također sam naišao i na jato crvenperki od kojih je svaka imala oko 30cm. Također i na jato klenova u društvu jednog ovečeg smuđa ali tu je i naišao neki čamac sa turistima i propade mi fotka...a za video je bilo vec kasno. Znam mesta gde se zavlače i oni mnogo veči ali sam ne bih tamo da zaranjam.
varalicar kao varalicar, samo da ne naleti neki strujash, ili neki dinamitash..... to je vec opasnoStrelac je napisao(la):sebastian je napisao(la):evo, danas sam malo iz daljeg snimao jedno malo veče somče :lol: hteo sam mu prići još bliže ali dok sam se ja odlučuio povukao se u dubinu. Bio je debelo preko metar...možda oko 1,5m. Mnogo lep komad. Također sam naišao i na jato crvenperki od kojih je svaka imala oko 30cm. Također i na jato klenova u društvu jednog ovečeg smuđa ali tu je i naišao neki čamac sa turistima i propade mi fotka...a za video je bilo vec kasno. Znam mesta gde se zavlače i oni mnogo veči ali sam ne bih tamo da zaranjam.
Pazi se ti kada roniš da te neki varaličar ( :toalet: ) ne pomeša, pecajući "na viđeno", sa nekom od tih riba![]()